28 / 04 / 2024

Doğtaş Mobilya iletişim

Doğtaş Mobilya iletişim

Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Kelebek Mobilya Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile birleşti...

Doğtaş Mobilya, Libya'da yeni mağazalar açacak!

Doğtaş Mobilya, Libya'da yeni mağazalar açmak üzere AlBorj firmasıyla 6,5 milyon dolarlık yeni yatırım anlaşması imzaladı

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Doğtaş Mobilya 44 yılı geride bıraktı!

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim!

Toplam 621 bağımsız üniteden oluşacak olan proje 5 blok halinde yükselecek. Doğa Şehircilik-Baş Yapı Karat 34 iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Doğa Şehircilik-Baş Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

Doğtaş Mobilya iletişim Haberi

Doğtaş Mobilya iletişim

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16 Temmuz 2013 tarihli 2013/24 sayılı Haftalık Bülteni uyarınca, Şirketimizin Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca devralması suretiyle birleşmesi ile ilgili Birleşme sözleşmesi ekte bulunuyor.


Birleşme sözleşmesi için