30 / 04 / 2024

doğtaş yurtdışına 100 mağaza hedefi

doğtaş yurtdışına 100 mağaza hedefi

Dünya'nın bir çok yerinde mağazaları bulunan Doğtaş Mobilya, 2014 yılı sonuna kadar " yurtdışında 100 mağaza" hedefine yavaş yavaş yaklaşıyor. 2013 yılında mağaza açılması beklenen ilk hedef Güney Afrika ve Fildişi Sahilleri...

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatlarına yeni tarife! Zam kapıda mı?

Ocak ve Şubat'ta, doğalgaz fiyatlarına yüzde 1 oranında zam yapan BOTAŞ, 1 Mart’tan geçerli olacak yeni doğalgaz tarifelerini yarın açıklayacak.

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Doğtaş Avrupa pazarına açılmayı planlıyor!

Doğtaş Kelebek Mobilya Karadağ'da ortaklık için görüşmelerine başladı ve  ortaklıkta yüzde 51 ile çoğunluk hisseye sahip olmak için masaya oturdu. 

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Doğtaş teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacak!

İSMOB Fuarı’na 1000 metrekarelik devasa bir stantla katılan Doğtaş, fuarda tasarım, inovasyon ve teknoloji ağırlıklı ürünleriyle ön plana çıkmayı hedefliyor.

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

Doğtaş Norway Yatak Odası sadeliği ve şıklığı evlere taşıyor!

Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor.

Türk müteahhitler markalarını yurtdışına taşıyor!

Türkiye’de, inşaat firmaları içerideki fırsatlar kadar dışarıdaki fırsatlardan da yararlanmak için kollan sıvadı. Müteahhitler, markalarını yurtdışına taşımaya başladı.

doğtaş yurtdışına 100 mağaza hedefi Haberi

doğtaş yurtdışına 100 mağaza hedefi
Yurtiçinde ve yurtdışında açtığı 200'e yakın mağaza ile adından söz ettiren Doğtaş Mobilya, Çanakkale Biga'da sektöre atıldı. 2012 yılında yurtiçinde ve yurtdışında toplam 32 yeni Exclusive mağazası açan Doğtaş mobilya, 2013 yılı yurtdışı rotasını şimdiden belirledi. İlk hedefi Güney Afrika ve Fildişi Sahilleri olan firma daha sonra Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Bahreyn, Londra, Amsterdam, Fas, İsviçre, Brüksel, Surinam, Kerkük, Bağdat, Almaata, Tahran, Yunanistan, Almanya, Tunus, Rusya, Lübnan, Belarus ve Bulgaristan'da mağaza açacak. Bu mağazaların da açılmasıyla 2014 yılı sonunda "yurtdışında 100" mağaza hedefine daha çok...