06 / 07 / 2024

Doğu 2016 projeleri

Doğu 2016 projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.

Doğuda belediyecilik hizmetlerinde kalite artıyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğuş GYO 2016 yılına ait faaliyet raporunu yayınladı!

Doğuş GYO altı aylık ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu ve faaliyet raporunu yayınladı.

Doğuş GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Doğuş GYO'nun 28 Mart 2017 tarihinde yapılan 2016 olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Doğuş GYO 2016 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Doğuş GYO olağan genel kurul toplantısına ait tutanak, tutanak ekleri olarak kar dağıtım tablosu ve esas sözleşme tadil metni ile hazır bulunanlar listesini yayınladı.

Doğu Karadeniz Bölgesi aldığı göçlerle cazibesini artırıyor!

1950’li yıllardan sonra hızla büyükşehirlere göç veren Doğu Karadeniz Bölgesi’ne son 10 yılda geri dönüşler hızlandı. TÜİK istatistiklerine göre, Doğu Karadeniz Bölgesi nüfusu, 2007-2016 yılları arasında aldığı göçler ile cazibesini arttırmaya başladı.

Doğuş GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı 28 Mart'ta!

Doğuş GYO 2016 yılına ilişkin Şirket Olağan Genel Kurul Toplantı'sının 28 Mart 2017 Salı günü saat 11:00'da gündem maddelerini görüşmek üzere Doğuş Center'da gerçekleştirecek.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy ve Özlem Tekay'ın, 2016 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu sorumluluk beyanını yayınladı.

Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO 2016 faaliyet raporu yayınlandı.

Doğuş GYO 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı!

Doğuş GYO 2016 yılının dördüncü dönemine ait gelir tablosunu yayınladı. Söz konusu tablo SPk mevzuatına göre düzenlenmedi.

Doğuş Center Etiler'in 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Doğuş GYO portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Doğu 2016 projeleri Haberi

Doğu 2016 projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.


İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, Özalp, İpekyolu ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, kendi kaynaklarının yanı sıra batı illerindeki bazı büyükşehir belediyelerinin de desteğiyle hizmet kalitesini artırıyor.


Terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve destek verdikleri gerekçesiyle haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında görevden alınan belediye başkanlarının yerine KHK kapsamında görevlendirilen belediye başkanları, belediye öz kaynakları ve aldıkları destekleri hizmete dönüştürmek için çaba gösteriyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi, KHK ile Van'da görevlendirme yapılan 4 belediyeye yaptığı 10'ar bin metrekare kilitli parke taşı, araç ve oyun parkları desteği ile daha etkin hizmetlerin yürütülmesini sağladı.


Özalp Kaymakamı...