06 / 07 / 2024

Doğu belediye projeleri

Doğu belediye projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.

Doğuda belediyecilik hizmetlerinde kalite artıyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

Doğu Kudüs Silvan Mahallesi'nde olan Filistinli Mutesim El-Abbasi'ye ait ev, İsrail'e bağlı belediye ekiplerince yıkıldı...

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında son durum ne?

Doğuş GYO'nun Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine karşı dava açmıştı. Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Dördüncü İdare Dava Dairesi kararına karşı Danıştay Başkanlığı nezdinde temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğuş GYO Maslak 1/1000 İmar Planı davası ne oldu?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sarıyer Belediye Başkanlığı'na Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili açtığı dava ne oldu?

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nın iptali istemiyle dava açtı.

Kayseri Doğu Garajı'nda 10 yıllığına kiralık 180 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Doğu garajında bulunan 180 adet dükkanı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek dükkanların ihalesi 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

Doğu belediye projeleri Haberi

Doğu belediye projeleri

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, İpekyolu, Özalp ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, yaptıkları çalışmalarla hizmet kalitesini arttırıyor.


İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Edremit, Özalp, İpekyolu ve Erciş ile Hakkari ve Muş'un Bulanık belediyeleri, kendi kaynaklarının yanı sıra batı illerindeki bazı büyükşehir belediyelerinin de desteğiyle hizmet kalitesini artırıyor.


Terör örgütü PKK/KCK'ya yardım ve destek verdikleri gerekçesiyle haklarında yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında görevden alınan belediye başkanlarının yerine KHK kapsamında görevlendirilen belediye başkanları, belediye öz kaynakları ve aldıkları destekleri hizmete dönüştürmek için çaba gösteriyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi, KHK ile Van'da görevlendirme yapılan 4 belediyeye yaptığı 10'ar bin metrekare kilitli parke taşı, araç ve oyun parkları desteği ile daha etkin hizmetlerin yürütülmesini sağladı.


Özalp Kaymakamı...