15 / 05 / 2024

Doğu-Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları

Doğu-Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu. 7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir tek tek açıkladı! Sıvılaşma tehlikesi olan yerlere bina yapılmış! 

Türkiye’nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde, Kahramanmaraş merkezli 10 kenti etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle büyük yıkım yaşandı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremleri değerlendirdi. İşte ayrıntılar... 

Migros'ta çaya yüzde 30 indirim! Lipton, Doğuş, Çaykur fiyatları dibi gördü! 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çaya yüzde 30 indirim geldi. Lipton, Doğuş, Çaykur gibi markalar dibi gördü. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Doğu-Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları Haberi

Doğu-Güneydoğuda gayrimenkul fiyatları

DOĞU ve Güneydoğu’da son dönemde artan terör olaylarıyla birlikte bölgedeki gayrimenkul değerleri de dibe vurdu.  7 Haziran seçimlerinden sonra gayrimenkul değerleri Yüksekova’da yüzde 60, Diyarbakır’da yüzde 40 düştü. Terör olayları nedeniyle bölgedeki yatırımların durduğuna dikkati çeken sektör temsilcileri, sürecin bu şekilde devam etmesi durumunda bölgede kamu yatırımlarının ve özel teşebbüslerin uzun süre hayata geçmeyeceği uyarısında bulundu. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, son yıllarda Türkiye’nin dört bir yanına yurtiçi ve dışından çok sayıda yatırımcının yöneldiğini hatırlatarak, mayıs ayından bu yana Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırımlarda çok ciddi bir daralma olduğunun altını çizdi. Rusya, Almanya, Ukrayna’nın yanı sıra özellikle Kafkas ve Körfez ülkelerinden çok ciddi yatırım gruplarını Türkiye’ye çekme başarısını gösterdiklerini anlatan Öngün, “Doğu ve Güneydoğu 2012’den bu yana...