02 / 05 / 2024

DOĞU Karadenizde 100 tarihi yapı

DOĞU Karadenizde 100 tarihi yapı

DOĞU Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOKA), bölgede turizmin ön plana çıkarılması çalışmaları kapsamında Ordu'dan Artvin'e kadar kültür, turizm ve yöresel mimari değerleri restore edilecek.

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4148'e düştü!

Doğuş GYO'nun 9,15-9,21 fiyat aralığından 11 bin 100 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0515'e ulaşırken, birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4148'e düştü.

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Doğuş GYO 100 milyon Euro krediyi ne için kullandı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Credit Europe Bank NV'den 100 milyon Euro kredi kullanıldı...

Doğuş GYO 100 milyon Euro kredi çekti!

Credit Europe Bank N.V., Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na 100 milyon Euro tutarında kredi verdi...

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Sarayları İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Khalid S.M. Al Salmi tarafından kuruldu. 

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş 1 Metal Plastik Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Serkan Örnek tarafından Büyükçekmece'de kuruldu.

Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da altyapı yatırım ihtiyacı artıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanı Rona Yırcalı, "300 milyondan fazla Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi insanı, her yıl 100 milyar dolarlık altyapı yatırımına ihtiyaç duyuyor ve bu ihtiyaç artarak devam edecek." dedi.

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

DOĞU Karadenizde 100 tarihi yapı Haberi

DOĞU Karadenizde 100 tarihi yapı

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve sportif aktiviteleriyle turistlerin ilgi odağı oluyor. Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Doğu Karadeniz'in, bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması amacıyla 300 milyon liralık harcama öngörülen projeyle bölgenin ulusal ve uluslararası ölçekte tanıtılarak turizmde ön plana çıkarılması amaçlanıyor. 



Turist sayısı geçen yıl 2013'e göre yüzde 25 arttı. DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'i ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısının bir önceki yıla göre 2014 yılında yüzde 25 artarak 5 milyonu aştığını söyledi. Turizm potansiyelini artıracak projeler geliştirdiklerini belirten Kaldırım, temel amaçlarının, bölgedeki kültür, turizm ve yöresel mimari değerlerini turizme kazandırarak bölge ekonomisine katkı sağlamak olduğunu anlattı.


Bizim...