07 / 05 / 2024

doğu konutları

doğu konutları

Başbakan Yıldırım, "Doğu'da şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik" dedi...

İsrail, Doğu Kudüs'e on binlerce yeni konut ekliyor!

Doğu Kudüs'teki nüfus yapısını Yahudiler lehine değiştirmeye çalışan İsrail, bu yerleşim birimlerine sürekli ek konutlar ekleyerek şehirdeki Yahudi nüfusunu arttırmayı hedefliyor.

Doğu Karadeniz'de Nisan ayında 2 bin 675 konut satıldı!

TÜİK'in bugün açıkladığı bilgilere göre Türkiye genelinde Nisan ayında 114 bşn 446 konut satılırken bu konutları 2 bin 675 tanesi Doğu Karadeniz bölgesinde satıldı.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Doğu ve Güneydoğu'da yeni konutlar için geri sayım başladı!

Çevre Bakanı Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu'da kısa süre içinde vatandaşların yeni evlerini teslim almaya başlayacağını söyledi. Sürecin ortalama 2-4 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Doğu illerinde konut ihalesi KİK kapsamından çıkıyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörden etkilenen bölgelerin yeniden inşasına yönelik çalışmalara ihale ayarı yapıldı. Bölgede terörden etkilenen vatandaşlar için yeni inşa edilecek konutların ihaleleri, Kamu ihale Kanunu kapsamından çıkarıldı.

Doğu ve Güneydoğu'da hasarlı konutlar 1 yıl içinde yenilecek!

Hükümet, Doğu ve Güneydoğu’da terörü ortadan kaldırarak, bölgeleri cazibe merkezine dönüştürecek seferberlik için düğmeye bastı.

Doğu ve Güneydoğu'daki konutlar 3-5 ayda bitecek!

Doğu ve Güneydoğulu işadamlarını ağırlayan Başbakan Davutoğlu, vergi ve SGK primlerine 1 yıl erteleme sözü verirken, “İşyeri ev konusunda hiç kimse mağdur edilmeyecek. 3-5 ay içinde bu işler bitecek” dedi

TOKİ Doğu ve Güneydoğu'da kentsel dönüşüm yapacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklayacağı, "Eylem Planı" kapsamında TOKİ daha yaşanabilir konutların inşası ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapacak.

Doğu Anadolu bölgesinde TOKİ konutlarında talep artışı yaşanıyor!

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı.

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreciyle talep arttı!

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı." dedi.

TOKİ konutlarına Doğu'da talep arttı!

Ergün Turan, "Çözüm Süreci ile Doğu ve Güneydoğu'da Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı. Bu illerimizde çok büyük projelerimiz olacak. Bin ve 2 bin konutlu projelerimiz ihale aşamasında" dedi.

Doğu İnşaat 1stanbul ödeme planı!

Doğu İnşaat 1stanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılabiliyor. Ispartakule' de inşa edilen 1stanbul projesinde konutların fiyatları 163 bin TL' den başlıyor...

Doğuş GYO, 7 milyon 676 bin lira kazanç payı dağıtacak!

Doğuş GYO, 2011 yılı için 7.676.029 lira kar payı dağıtacağını açıkladı

doğu konutları Haberi

doğu konutları

Başbakan Binali Yıldırım, İstasyon Meydanı'nda, Filistin halkına destek amacıyla ve "İnsanlık adına Diyarbakır meydanda" sloganıyla düzenlenen "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitinginde, Türkiye'nin her zeminde Kudüs'ü de mazlum kardeşlerini de savunmaya devam edeceğini bildirdi.

"Yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'ın çukur eylemleri nedeniyle zor günler yaşadığını hatırlatarak şunları söyledi; "Diyarbakır'ın birçok yerinde maalesef binalar yıkıldı, hayatlar söndürüldü. Bugün meydanlara çıkanlara, sizden oy isteyenlere deyin ki 6-8 Ekim olaylarını unutmadık. Masum 53 kardeşimizi katledenleri unutmadık, unutmayacağız" 

Bölgede 70 bin konutun ve iş yerinin hasar gördüğünü ifade eden Başbakan Yıldırım, "Silvan, İdil, Silopi, Cizre, Şırnak, Nusaybin, Kızıltepe ve daha birçok yer. Şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik. Hayırlı uğurlu...