27 / 05 / 2024

Doğubey Madencilik Kimin

Doğubey Madencilik Kimin

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Altınbaş kuruldu.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Static Proje Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Static Proje Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğubey Berat Öztürk tarafından kuruldu.

Doğal sit alanları koruma ve kullanma koşulları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Resmi Gazete'de yer alan ilke kararına göre, kesin korunacak hassas alanlar ve nitelikli doğal koruma alanlarında madencilik faaliyeti yapılamayacak, taş, toprak, kum alınamayacak, toprak, cüruf, çöp, sanayi atığı gibi malzemeler dökülemeyecek...

Pruva 34 güncel fiyat listesi 2018!

Pruva 34 projesi, Doğa Madencilik tarafından Bakırköy'de hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 524 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü büyüyor!

İnşaat sektörü temsilcilerinden Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Doğa Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı, TÜİK tarafından açıklanan Türkiye’nin 3. çeyrekte ekonomik büyüme rakamlarını değerlendirdi. 

Ferdi Erdoğan inşaat sektöründeki dijitalleşmeyi anlattı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat sektörünün uçtan uca entegre bir sektör olduğunu, bu işin başının doğada madencilik, sonunun uygulama ve montaj olduğunu söylüyor..

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Altınbaş kuruldu.

Mecid İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecid İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Aygör tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe, Emek Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: 3. havalimanı projesi topografik açıdan en doğru yerde!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3. havalimanı projesinin topografik açıdan en doğru yerde gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu alan yıllardın madencilik faaliyetleri kapsamında adeta delik deşik edilmiş. " dedi..

Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğubey Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir İnanlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Cihangir 1 Sokak'ta kuruldu.

Lüks Demir Enerji Petrol Doğalgaz Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lüks Demir Enerji Petrol Doğalgaz Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demir Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askoza İnşaat Metal Madencilik ve Mermer Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğruer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 352. Sokak'ta kuruldu.

Doğubey Madencilik Kimin Haberi

Doğubey Madencilik Kimin

Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Altınbaş kuruldu. 


Doğubey Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu; MADENCİLİK 1.Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; 2. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat...