20 / 05 / 2024

Doğubeyazıt Gayrimenkul iletişim

Doğubeyazıt Gayrimenkul iletişim

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğubeyazıt Gayrimenkul iletişim Haberi

Doğubeyazıt Gayrimenkul iletişim

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Eraslan tarafından kuruldu.

Doğubeyazıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve Araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve Bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...