16 / 05 / 2024

Doğuş Caddesi genişletme

Doğuş Caddesi genişletme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'nın çevre yolu bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi'ndeki trafik sorununu çözdü.

Hamas'tan Doğu Kudüs'te Yahudiler için yeni konut inşasına tepki!

Hamas Hareketi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Ramat Shlomo Yahudi yerleşim biriminde 108 yeni konut yapılması planının onaylanmasını, "kolonyal genişleme planlarının uygulanması" şeklinde nitelendirdi.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Doğuş Grubu Reina'nın yerine işletme açacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan İpek Duran, Reina'nın yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Duran, Reina'nın yerine Doğuş Grubu'nun işletme açacağını söyledi.

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim yerlerini genişletiyor!

İsrail, 50 yıldır işgal altında tuttuğu Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim yerlerini genişletmeye devam ediyor.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

İsrail'den Doğu Kudüs'te 770 yeni konut!

Doğu Kudüs'ün güneyindeki Gilo Yahudi yerleşim birimini genişletme projesi kapsamında 7İsrail'in Haaretz gazetesinin haberine göre, Doğu Kudüs'ün güneyindeki Gilo Yahudi yerleşim birimini genişletme projesi kapsamında 770 yeni konut inşa edilecek.

İzmir Doğuş Caddesi genişletildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'nın çevre yolu bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi'ndeki trafik sorununu çözdü.

İzmir Doğuş Caddesi'ndeki çalışmalar bayrama tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

İzmir Doğuş Caddesi'nde çalışmalar ne durumda?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki ulaşımı rahatlatmak için Doğuş Caddesi’nde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarıyla 4 şerit olan yolu yer yer 8 şeride çıkararak 31 Ağustos’ta kullanıma açacak. Doğuş Caddesi yeniden doğacak.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Doğuş Caddesi genişletme Haberi

Doğuş Caddesi genişletme


Buca'nın ulaşımdaki en önemli sorunlarından biri daha çözüme kavuştu. Çevre yolu ve Kaynaklar istikametinden ilçeye bağlantı sağlayan Doğuş Caddesi, genişletme çalışmalarının ardından 35 metrelik modern bir bulvara dönüştürüldü. Özellikle Buca Koop'a bağlanan kavşaklarda oluşan yoğunluk nedeniyle her iki yönde de tıkanan trafik artık rahatladı. Karşılıklı ikişer şeritten toplamda 4 şeritlik yol, bazı kesimlerde 8 şeride kadar çıkarıldı. 1.300 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğinde modern bir bulvara dönüşen Doğuş Caddesi'nin yeni hali sürücülerin, kampüse gelen üniversite öğrencilerinin ve bölge sakinlerinin yaşadığı  trafik stresini de ortadan kaldırdı. 


100 yeni otopark, 193 ağaç

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği proje sayesinde bölgenin otopark ihtiyacına yanıt verecek bir alan da kazanıldı. Cadde boyunca yaklaşık 100 araçlık yeni otopark alanı oluşturuldu. Planlandığı gibi Kurban Bayramı öncesinde tamamlanarak...