03 / 05 / 2024

Doğuş kilisesi restorasyon

Doğuş kilisesi restorasyon

Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Doğuş Kilisesi'ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Restorasyon için komisyonun, bir kısmı Filistin hükümetinin, bir kısmı da yerli ve yabancı ülkelerdeki iş adamlarının ve kiliselerin finansmanıyla yaklaşık 15 milyon dolar tahsis edildi.

Batı Şeria'daki Doğuş Kilisesi restorasyonu tam gaz! 

Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Doğuş Kilisesi'ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Restorasyon için komisyonun, bir kısmı Filistin hükümetinin, bir kısmı da yerli ve yabancı ülkelerdeki iş adamlarının ve kiliselerin finansmanıyla yaklaşık 15 milyon dolar tahsis edildi.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

Hz. İsa’nın doğduğu Nativity Kilisesi'ni Türkiye onaracak!

TİKA Başkanlığı (TİKA) Hz. İsa’nın doğduğu yer olarak kabul edilen Nativity (Yeniden Doğuş) Kilisesi’nin restorasyonu için Filistin hükümetine 100 bin dolarlık yardımda bulunacak.

Doğanlar Kilisesi restore edildi!

İzmir Doğanlar Kilisesi restore edildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 19. yüzyıldan kalma, tek nefli, üçgen alınlıklı küçük bir kilise olan tarihi yapının restorasyon çalışmaları tamamlandı.

İzmir Doğanlar Kilisesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta!

Kentteki tarihi yapıları ayağa kaldıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki 19. yüzyıldan kalma Doğanlar Kilisesi’ni restore etmek için ihaleye çıkıyor.

Doğuş Holding perakendede büyüme planı yapıyor!

Doğuş Holding, Türkiye'nin ilk 10 holdingi arasında yer alıyor. Yedi sektörde 124 şirketle faaliyet gösteren Doğuş Holding'de 30 bin kişi istihdam ediliyor

Doğuş GYO'da Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker bağımsız üye olacak!

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Mustafa Ahmet Ünaydın ve Murat Bahadır Teker'i genel kurula sunacak

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Galip Çapar yaşamını yitirdi!

Doğuş İnşaat'ın merkez ve şantiyelerinde uzun yıllar hizmet veren Galip Çapar 19 Mart 2012 tarihinde vefat etti

Adres Kampüs Doğu Dumankaya'da 69 bin TL'ye 49 metrekare!

Adres Kampüs Batı'da stüdyolar 37 metrekare, 1+1 daireler 50-58 metrekare olarak tasarlandı. Adres Kampüs Doğu'da ise 1+1 daireler 49-53 metrekare, 2+1 daireler 78-81 metrekare alanlara sahip

Doğuş GYO, şirket ana sözleşmesi değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Doğuş GYO şirket ana sözleşmesi için SPK'ya ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurdu

Dumankaya Doğu Kampüs'te 51 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tuzla Aydınlı bölgesinde inşa edilen Dumankaya Kampüs projesi Doğu ve Batı olarak iki etaptan meydana geliyor. Projede lansman öncesi avantajlı fiyatlar devam ediyor

Doğuşkent Sitesi'nde 175 bin TL'ye daire ve Esenler'de 1 milyon TL'ye 3 arsa icradan!

T.C. Bakırköy 8. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul Maltepe'deki Doğuşkent Sitesi'ndeki daireyi 175 bin TL'den ve Esenler'deki 3 arsayı toplam 1 milyon 21 bin 350 TL'le ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 04 Mayıs 2012 Cuma günü gerçekleştirilece

Doğuş GYO, 7 milyon 676 bin lira kazanç payı dağıtacak!

Doğuş GYO, 2011 yılı için 7.676.029 lira kar payı dağıtacağını açıkladı

Doğuş kilisesi restorasyon Haberi

Doğuş kilisesi restorasyon

Filistin Batı Şeria'da Beytüllahim kentinde Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Doğuş (Mehd) Kilisesi'ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Doğuş Kilisesi, Hristiyan dünyasının en önemli kutsal mekanlarından kabul ediliyor. Doğuş Kilisesi'nde 2012'de başlayan restorasyon çalışmaları halen devam ediyor. Restorasyonun büyük çoğunluğu tamamlanırken, kilise bu arada tehlike altındaki dünya mirası listesinden çıkarıldı.

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO), restorasyon çalışmalarının ardından 2 Temmuz'da kiliseyi bu listeden çıkardı. Restorasyon kilisenin güzelliklerini gözler önüne sererken, tarihi yapının yıkılmaya ve yok olmaya yüz tutmuş bölümleri de yeniden hayat buluyor. Çalışmalar kapsamında tavan, kapılar, mozaik tablolar, duvarlar restore ediliyor.

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı Sözcüsü Jaris Kamseya, yaptığı açıklamasında, kilisenin restorasyon öncesi kötü durumda olduğunu, ana tavanın düşmesinden...