05 / 05 / 2024

dokap projesi

dokap projesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eğer hayal ediyorsanız, eğer rüyalarınız varsa, bu rüyaları gerçekleştirecek inancınız, düşünceniz ve milletinize güveniniz varsa her şeyi yaparsınız diyerek Türkiye'nin mega projelerini anlattı.

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşilyol Projesi Uzungöl’de masaya yatırıldı!

Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) tarafından her ay bir ilde gerçekleştirilen istişare toplantısı Ekim ayında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl’de tertiplendi.

Trabzon Yeşil Yol projesi için 175 milyon TL ödenek tahsis edildi!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, bugüne kadar Yeşil Yol Projesi kapsamında bölgeye 2013-2016 yılları dâhil olmak üzere 175 Milyon TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı

Yeşil Yol Projesi güzergahındaki turizm yapılarına 8 milyon TL destek!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanlığı yapımı devam eden Yeşil Yol Projesi güzergahı üzerindeki turizm yatırımlarına bu yıl toplam 8 milyon TL destek sağlayacağı belirtildi.

Samsun'da ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği!

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

DOKAP, Karadeniz'deki 8 ilin mimari özelliklerini tespit etti!

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresince yapılan çalışmayla, Karadeniz Bölgesinde 8 ilin mimari özellikleri tespit edildi. Yüce, "Bu çalışmaların projelerini ve fizibilitelerini yaptırmalarıyla ilgili girişimleri başlattık. " dedi.

DOKAP planı kapsamında 117 buzul gölünün envanteri çıkarıldı!

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresince hazırlanan turizm master planı kapsamında, Rize, Trabzon , Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon'daki 117 buzul gölünün envanteri çıkarıldı.

Haluk Pekşen: Doğu Karadeniz projesi ile yaylalar imara açılacak!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'u kapsayan DOKAP Projesi'nin Karadeniz'i "talan ve yağmalama" projesi olduğunu iddia etti.

Yeşil Yol projesi bölge turizmini artıracak!

Yeşil Yol projesi için Ayder Yaylası'ndaki otelde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, projenin bölge turizmini olumlu etkileyeceğini söyledi.

Trabzon'da DOKAP Yeşil Yol Projesi için 67 milyon TL harcanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yıl içerisinde asfalt, beton yol, bakım ve onarım ile DOKAP Yeşil Yol Projesi kapsamında Trabzon genelinde yolların betonlanmasına ve asfaltlanmasına yaklaşık 67 milyon TL harcamayı planlıyor.

Yeşil Yol projesi yayla ve turizm merkezlerini birbirine bağlayacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından Turizm Master Planı çerçevesinde yürütülen yaklaşık 2 bin 500 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol projesinde yer alan 8 ilden birisi Gümüşhane...

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

dokap projesi Haberi

dokap projesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer hayal ediyorsanız, eğer rüyalarınız varsa, bu rüyaları gerçekleştirecek inancınız, düşünceniz ve milletinize güveniniz varsa her şeyi yaparsınız. Denizi doldurur hava limanı yaparsınız, Boğaz'ın 110 metre derinine iner, 3 katlı tünel yaparsınız. Dünyanın en büyük havalimanını İstanbul'a kazandırırsınız. Fakat rüyanız yoksa, hayaliniz yoksa, iddianız yoksa, bu toprakların altında da üstünde de barınamazsınız" dedi.


Davutoğlu, televizyonlarda yayınlanan "Yeni Türkiye Yolunda" adlı ulusa sesleniş konuşmasına, "Şubat yılın en kısa ayı ama milletçe gurur duyduğumuz, heyecan duyduğumuz projeler yanında, milletçe üzüldüğümüz olaylar da yaşadık" ifadeleriyle başladı.


"Gurur duyduğumuz olaylardan bahsetmiştim" diye konuşan Davutoğlu, şöyle devam etti:


Davutoğlu, "12 Şubat'ta İstanbul'da üçüncü havalimanı projesini inceleme ziyaretinde bulundum. Nasıl Genelkurmay karargahında 21 Şubat'ta gururla o çalışmaları takip etmişsem, aynı şekilde üçüncü havalimanı projesinde sağlanan...