02 / 05 / 2024

Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilidi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Disney Plus kısa süreliğine ilk ay yüzde 30 indirimli! Fırsattan yararlanmak için son gün 19 Eylül 2022

Disney Plus,  Disney Plus Day etkinliği nedeniyle kısa süreliğine indirim kampanyası başlattı. Merakla beklenen yeni içerikleri ile de dikkat çeken Disney Plus’a 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni abone olacaklar ilk ay yüzde 30 indirimden faydalanacaklar.

Fındık ihracatı yaklaşık 2 milyar dolar kazandırdı! 5 Eylül 2022 fındık fiyat listesi..

Türkiye'den geçtiğimiz 12 aylık dönemde yaklaşık 2 milyar dolarlık fındık ihracatı gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada son 12 ayda 340 bin 147 ton fındık ihraç edilerek, 1 milyar 986 milyon 44 bin 569 dolar gelir sağlandığı ifade edildi. İşte 5 Eylül 2022 fındık fiyat listesi..

Show Market’ten kaçırılmayacak fırsat! Kırtasiye ürünlerinde dev kampanya! İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Show Market, defter, kalem, silgi gibi kırtasiye ürünlerinde ve birçok temel gıda malzemelerinde indirim yaptı. İşte, pek çok üründe kampanya yapan Show Market’in 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101 1 Eylül kırtasiye kataloğu yayınladı! 1 Eylül 2022 A101 indirimli aktüel ürünler yarın raflarda!

A101 1 Eylül 2022 indirimli aktüel kataloğunda bu hafta yüzlerce okul ihtiyacı indirimli bir şekilde satışa sunuldu.İşte A101 indirimli aktül 1 Eylül 2022 Perşembe fiyat listesi…

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılıyor!

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün yapılacak.

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ekim’de hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 3 Eylül'de başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını bildirdi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Haberi

Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi

Bazı Alanların Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olarak Tespit Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

17 Aralık 2012 tarihli ve 2012/4085 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesina ait olan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen (TGB-2 numaralı alanın Dokuz Eylül Sağlık İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesine dönüştürülmesi kararlaştırıldı.

Karar için