27 / 04 / 2024

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...



Mutfaklardaki en büyük yardımcılarınızdan biri olan bulaşık makineleri yeni nesil tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler Bosch Solo bulaşık makinelerindeki avantajlı fiyatlarnı takip ediyor.

Bosch Solo bulaşık makineleri yenilikçi teknolojisi ve şık tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ayrıca ActiveWater Akıllı Su Yönetim Sistemi sayesinde daha az su, daha az enerji, daha çok performans özelliği de sunuyor.

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlamak artık çok kolay olacak. DosageAssist teknolojisi ile her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Peki Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte  Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön