06 / 05 / 2024

dolar kampanyaları konut projeleri

dolar kampanyaları konut projeleri

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

İstanbul'da konut fiyatları dolar bazında düştü: Tam 15 ay geriye gitti!

TCMB'nin yayımladığı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre; İstanbul'da konut fiyatlarının dolar bazında 15 ay geriye gittiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de ortalama konut birim fiyatı bin 28 dolar!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de ortalama konut birim fiyatı bin 28 dolar olduğunu belirtti.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Çin konut sektörünü ayağa kaldırmak için harekete geçti! 70 milyar dolar ucuz kredi sağlandı!

Çin Merkez Bankası 2023 konut ve altyapıdaki sorunları giderebilmek için ek 70 milyar dolar ucuz kredi kullandırdı.

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Altın, dolar, borsa kazandırırken konut yerinde mi sayacak?

Milyonlarca kişi bu yıl kazandıracak yatırım araçlarını merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, dolar, borsa ve konut ile ilgili bu yıla ilişkin beklentilerini X sosyal medya hesabından açıkladı...

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

dolar kampanyaları konut projeleri Haberi

dolar kampanyaları konut projeleri


Star gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye üzerinde yapılmak istenen ekonomik darbeye karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan milli harekete ülkenin her yerinden değişik kampanyalarla da destek geliyor. Yalova'da da bir inşaat firması birikmiş dolarını bozdurup ev alana evin yanında sıfır kilometre bir otomobil hediye edeceğini açıkladı.
 
Yalova’da yaşayan 45 yaşındaki müteahhit, döviz kurlarındaki hareketliliğe tepki göstererek 'şimdi birlik zamanı' dedi. Yalova’da bir müteahhit yaptırdığı lüks konutlardan dövizini bozdurarak gelip alana 80 bin TL değerinde sıfır kilometre araba hediye ediyor.
 
Müteahhit Bünyamin Aytekin, "Lansman fiyatlarımızı hiç arttırmadan, dövizlerini hayalleri için saklayan vatandaşlarımıza bir fırsat sunduk. Kendimizden kazancımızdan feragat edip hem memleket rahatlasın dedik, hem de vatandaşımız hayalini kurduğu evine ve arabasına kavuşsun istedik. Daire satın almak isteyen...