04 / 05 / 2024

dolgulu miting alanı

dolgulu miting alanı

İstanbul Yenikapı'da 1 milyon 250 bin kişilik kapasiteye sahip olan İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı yapılacak

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

İstanbul Millet Bahçesi görücüye çıktı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti tarafından Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde Millet Bahçesi projesinin görüntülerini ilk defa izletti. 

TOKİ İstanbul'da 15 yılda 156 bin konut inşa etti!

Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mega projeler hakkında bilgi verdi...

Yenikapı kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs’ta!

Yenikapı miting alanının yanına yapılacak olan kruvaziyer limanı ihalesi 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Malatya Mehmet Kavuk Camii imar planı değişikliği ertelendi!

Meclis gündemindeki Büyükşehir Belediye binası ile Malatya Park AVM arasındaki miting alanında Kavuk Ailesi’nin yaptıracağı Mehmet Kavuk Camii ile ilgili istenen imar plan değişikliği bir kez daha aynı nedenle ‘talebin, detaylı çalışma gerektirmesi’ nedeniyle ertelendi.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Ulusoy: Yenikapı miting alanı yüzer iskele olsun

Yenikapı meydanının yılda 4 gün kullanıldığını belirten TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Sadece 5-6 ayda Yenikapı'ya yüzer bir iskele yapılabilir. Galataport özelleşti. 80 geminin iptali demek" dedi.

Yenikapı miting alanına İSKİ için arıtma tesisi mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 2 yıl önce, yaklaşık 40 milyon dolara (bugünkü kurla yaklaşık 120 milyon TL) denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı, 10 metre kazılarak biyolojik arıtma tesisi yapılacak.

Şile sahili doldurulup meydan inşa edilecek!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de 90’lı yıllarda doldurulan alan üzerine 8.5 milyon liraya liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul'a bir dolgu meydan daha geliyor!

Gezi, toplantı, alışveriş ve miting alanı için Maltepe, Yenikapı ve Tuzla sahillerinde yapılan dolgu alanlarına bir yenisi daha ekleniyor. Şile’de liman ve meydan projesi yapılacak.

İstanbul'daki 6 yeni gösteri ve miting alanı!

İstanbul Valiliği, yaklaşan 1 Mayıs öncesi kent içindeki miting ve toplanma yerlerine yenilerini ekledi. İşte İstanbul'daki 6 yeni gösteri ve miting alanları;

dolgulu miting alanı Haberi

dolgulu miting alanı


Büyükşehir Belediyesi Yenikapı’da yapacağı dolgu alanı ile ilgili açıklama yaptı. Yenikapı Meydan projesinde, farklı ulaşım imkanları ile (denizyolu, karayolu, metro, hafif raylı sistemler, havaalanı bağlantısı olan) toplanmanın ve dağılmanın hızlı ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilebileceği belirtildi. 1 milyon 250 bin kişinin aynı anda toplanabileceği bir yer olarak Yenikapı’da bulunan proje alanının adı “İstanbul Metropolü Miting ve Gösteri Alanı” olarak tespit edildi. Projenin ilk etap ihalesi geçen yılın aralık ayında yapıldı. İhaleyi Nas-Nuh-Uğraş İnşaat konsorsiyumu 31 milyon lira bedelle kazandı. Proje kapsamında yapılacak çalışma ile; 1 milyon 250 bin kişilik miting Alanı, 2 bin 200 araç kapasiteli açık otopark ile 760 otobüs kapasiteli açık otopark alanı yapılacak. Otoparkların yanı sıra sahne, sağlık, idari ve güvenlik birimleri, kafe, büfe, restoran, sergi...