07 / 07 / 2024

Dolphin AVM

Dolphin AVM

Çelik konstrüksiyon olan yapısıyla; keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunan Dolphin Alışveriş Merkezi, on yıldır sadece İzmitlileri değil çevre illerden gelenleri de kendine çekiyor.

Dolphin AVM 1.7 milyon dolara yenilendi!

Dolphin AVM, o günden bu güne neredeyse hiç yenilenmemiş, hiçbir yapısında değişikliğe gidilmemişti. İzmirli Anka Alışveriş Merkezleri ve Ofis İşletmeciliği firması tarafından satılan alınan Dolphin AVM, 1.7 milyon dolar yatırım yapılarak yenilendi

İzmit Dolphin AVM 1.7 milyon dolar yatırımla yenilendi!

1.7 milyon dolar yatırım yaparak yenilenen İzmit Dolphin AVM, 30 Eylül’de gerçekleşecek konser organizasyonuyla yeni bir başlangıç yapacak.

Dolphin AVM’ye yeni yatırımcı!

Çelik konstrüksiyon olan yapısıyla; keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunan Dolphin Alışveriş Merkezi, on yıldır sadece İzmitlileri değil çevre illerden gelenleri de kendine çekiyor.

Dolphin AVM iftar yemeği düzenliyor!

İzmit'in yaşam merkezi haline gelen Dolphin Alışveriş Merkezi (AVM), geleneksel hale gelen iftar yemeğinde buluşuyor. Sekapark Özsar Restaurant'ta pazartesi günü gerçekleşecek olan yemeğe AVM yönetim kadrosu ve mağaza yetkilileri katılacak

AVM'lere yabancı ilgisi yeniden arttı

avm mfi partners Başkanı Aydın Yurdum, 'Krizde kaçan yabancı yatırımcı küçük avm'leri almak için yeniden geldi' dedi

Atapark Varlıbaş AVM görücüye çıktı!

VARYAP, Trabzon´a yeni bir yaşam merkezi kazandıracak olan Atapark Varlıbaş AVM projesini düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

Dolphin AVM Haberi

Dolphin AVM


Erdem Grubu bünyesinde faaliyetlerini 10 yılı aşkın süredir başarıyla sürdüren Dolphin Alışveriş Merkezi, bundan böyle yeni yatırımcısı ile faaliyetlerine devam edecek.


Şehir merkezindeki konumu nedeniyle sağladığı ulaşım kolaylığı, geniş bir ürün yelpazesi sunan mağazaları ve tamamı çelik konstrüksiyon olan yapısıyla; keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunan Dolphin Alışveriş Merkezi, on yıldır sadece İzmitlileri değil çevre illerden gelenleri de kendine çekiyor.

Erdem Grubu'nun Telekomünikasyon, Enerji ve İnşaat alanlarına odaklanma stratejisi çerçevesinde gerçekleşen satış, 12.01.2015 tarihinde kesinleşti. Erdemler A.Ş. Genel Koordinatörü Gökhan Erdem yaptığı açıklamada; Dolphin Alışveriş Merkezi'ni birçok taliplileri arasında, ziyaretçilerine en az kendileri kadar hatta kendilerinden daha iyi hizmet vereceğine ve daha iyi yöneteceğine inandıkları bir yatırımcıya devretmeyi tercih ettiklerini belirtti.

 ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR 

Gökhan Erdem ayrıca; alışveriş merkezinde daha önce müdürlük...