29 / 04 / 2024

dolu

dolu

Türkiye'nin önemli elma ve soğan üretim merkezlerinden Amasya'da dolu, ürünlere zarar verdi. Yörede kısa süre etkili olan dolu ve fırtına, elma ağaçları ile sebze bahçelerinde zarara neden oldu.

Eyüpsultan'da korku dolu anlar! 3 gecekondu boşaltıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan İlçesi'nde 3 gecekondu acil şekilde boşaltıldı. Zemininde çökme meydana gelen bölgede panik dolu anlar yaşandı.

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Kare Tasarım Ve İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Ataş tarafından kuruldu.

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesut Dolu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Mesut Dolu tarafından kuruldu. 

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Ali Ağaoğlu'na dolu darbesi!

27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinde Ali Ağaoğlu'nun süper lüks otomobillerinin büyük hasar gördüğü ortaya çıktı.

Wind Ankara ile huzur dolu bir yaşam hayat buluyor!

Ankara’nın en prestijli lokasyonunda şehir manzaralı, huzur dolu bir yaşam Wind Ankara projesi ile hayat buluyor.

Sea Pearl Ataköy'de 100 ünitede geçerli fırsat dolu ödeme planı!

Sea Pearl Evleri'nde 100 ünite için geçerli fırsat dolu ödeme planı sizleri bekliyor. Projede 60 ay sıfır faiz avantajı bulunuyor...

AND Pastel’de anılarla dolu yıllar!

AND Pastel, 240 aya varan vade ve 0’dan başlayan faiz oranları ile cazip fırsatlar sunuyor. AND Pastel projesi ev sahibi olmak isteyenlere dolu dolu anılar biriktirebilecekleri, renkli ve aynı zamanda sakin bir hayat sunuyor.

Suat Dolu kimdir?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

dolu Haberi

dolu

Amasya merkezine bağlı Boğazköy ve Kurnaz köylerinde soğan tarlaları ile elma ağaçları, İlyasköy, Sevincer, Aksalur, Kızılca ve Belmebük köylerinde ise sebze bahçeleri kısa süre etkili olan dolu ve fırtınadan zarar gördü.


Boğazköy'de çiftçilik yapan Ahmet Uyanık, fırtına sonrası gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirtti.


Kışın yaşanan zirai don nedeniyle elma ağaçlarının büyük zarar gördüğünü dile getiren Uyanık, "Don olaylarının ardından ağaçta kalan biraz elmamız vardı. Fırtına ve dolu ile onlar da döküldü, zarar gördü. Bu yıl yöre halkı çok zorlanacak. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.


Çiftçilerden Ahmet Kurnaz ise soğan tarlalarında büyük hasar meydana geldiğini belirtti.


Bölgede haziran ayında da dolu etkili olduğunu, soğan tarlalarının büyük zarar gördüğünü söyleyen Kurnaz, 15 dakika süren dolu ve fırtınanın çiftçinin 1 yıllık emeğini yok ettiğini öne...