07 / 07 / 2024

Domaniç ve Dodurga arası yaylak

Domaniç ve Dodurga arası yaylak

Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) Başkanı İsmet Şentürk, bir çok yaylayı içinde barındıran eşsiz güzellikteki Domaniç ve Dodurga arasındaki coğrafyanın acilen ilgili kurumlarca Milli Park olarak tescil edilip korumaya alınması gerektiğini söyledi...

Çorum Dodurga’da TOKİ heyecanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar…

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Çorum Dodurga projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için satışa çıktı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Dodurga alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kütahya Domaniç için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Domaniç ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çorum Dodurga 158 konut ihalesi bugün!

Çorum İli, Dodurga İlçesi, Esentepe Mahallesi 2. Etap 158 Adet Konut, 1 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İşleri İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum Dodurga 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Dodurga projesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Çorum Dodurga 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Dodurga 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Dodurga 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Çorum Merkez Devane ve Dodurga’da 175 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Çorum Merkez Devane Mahallesi ve Dodurga İlçesi’nde inşaatı devam eden projelerde toplam 175 konutun hak sahipleri belirlendi.

Çorum Devane ve Dodurga TOKİ kurası 27 Ocak'ta!

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Salim Uslu Çorum'da yapımı devam eden Devane 2. Etap ile Dodurga TOKİ Konutları’nın kur’a çekiminin 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceğini belirtti.

Ankara Dodurga ve Alacaatlı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Dodurga ve Alacaatlı Mahallesi sınırları içerisinde 1024 hektarlık alana ait Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Kütahya Domaniç'teki haberleşme kulesi restore edilecek!

Domaniç-Tavşanlı karayolunun 4. kilometresindeki Berçin köyünde telgraf haberleşmesine geçilinceye kadar işlevini yerine getiren haberleşme ve gözetleme kulesi restore edilecek.

Domaniç ve Dodurga arası yaylak Haberi

Domaniç ve Dodurga arası yaylak


Uludağ Dağcılık Kulübü (ULUDAK) Başkanı İsmet Şentürk, Osmanlı imparatorluğunun kurucularının yaylak olarak kullandıkları bir çok yaylayı da içinde barındıran eşsiz güzellikteki Domaniç ve Dodurga arasındaki coğrafyanın acilen ilgili kurumlarca Milli Park olarak tescil edilip korumaya alınması gerektiğini söyledi.


Şentürk, yaptığı açıklamada, dernek üyeleri ile birlikte, 2 gece 3 gün süren bir yürüyüşle Kütahya Domaniç Kocayayla'dan başlayarak, Bilecik Bozüyük'e bağlı Dodurga'ya kadar 50 kilometrelik parkurda kamplı yürüyüş yaptıklarını belirtti. Bölge, kayın, kızılçam, köknar, karaçam başta olmak üzere ülkenin en kaliteli orman yapısına sahip olduğunu anlatan İsmet Şentürk, “Geyik, ayı ve kurt gibi yabani hayatın son yıllarda artış gösterdiği, bölgede yaşayanlar tarafından izlenmektedir. Bölgenin tarihi önemi de dikkate alınırsa, Osmanlı imparatorluğunun kurucularının yaylak olarak kullandıkları birçok yaylayı da içinde barındıran eşsiz güzellikteki...