28 / 04 / 2024

donetsk patlamaları

donetsk patlamaları

Donetsk'te bir fabrikada büyük bir patlama meydana geldi. Ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te bir fabrikada büyük patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği fabrikanın, ayrılıkçıların silah deposu olduğu iddia edildi.

Altın kahini İslam Memiş "Altın rekor kıracak" diyerek açıkladı: Son şans o tarihte, mutlaka alın

Altınlarla ilgili yaptığı tahminler nedeniyle artık altın kahini olarak adlandırılan İslam Memiş, altın fiyatlarında rekor patlamalar yaşanacağını ve ağustos ayında alım için son bir şans doğacağını ifade etti.

Ev sahiplerinin yüksek kira pişmanlığı! Kiralar ödenmiyor, evler hor kullanılıyor!

Yüksek kira fiyatları pişmanlıkları da beraberinde getirdi. Yükselen kiraları kar olarak gören mülk sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetlerinde patlamalar yaşandı. İşte kiralık konut piyasasındaki son durum...

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığının tanınmasıyla beraber küresel piyasalarda ve kriptolarda sert değer kayıpları kaydedildi. Kriptoların devi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü.

Ev sahibi ve kiracı davaları patladı!

Konut piyasasında azalan arz ve enflasyonun üstünde yükselen kira fiyatları, mahkemelerde kiracı- ev sahipleri davalarında patlamaları getirdi. Sektör temsilcileri konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu, koşullar değişmezse fiyatların düşmeyeceğine dikkat çekildi.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

Ümraniye'deki metro inşaatındaki göçükte dinamit şüphesi!

Dudullu-Bostancı metro inşaat sahasının da olduğu caddede meydana gelen göçük sonrası 2 kişi hayatını kaybetmişti. Göçük altında kalan Mehmet Altun ve Güray Halat'ın daha önce yakınlarına “Dinamit patlamaları duyuyoruz ve çok korkuyoruz” dediği iddia edildi.

Sultangazi'deki binalar taş ocağının patlamalarından etkileniyor!

İstanbul Sultangazi’nin Cebeci Mahallesi, yıllardır taş ocağı kâbusu yaşıyor. Ocaklardaki kazalara birçok kurban veren mahalleli, toz toprak, kamyon terörü ve durmadan patlayan dinamitlerle yaşamaya çalışıyor.

Kansas'ta lüks Kıyamet Sığınağı inşa edildi!

Kansas’ta yer altına inşa edilen devasa bir sığınak, Amerikalı milyonerlere ekonomik çöküntü, güneş patlamaları, terörist saldırılar, kıtlık ve küresel felaketlerde sağ kalma garantisi veriyor...

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

Kentsel dönüşümde sosyal patlama iddiası!

Muhittin Selvitopu, 540 hektarlık alanda dönüşüme hazırlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın halkın endişelerini gideremediğini söyledi. Başkan Selvitopu " Uzlaşma olmazsa sosyal patlamalar ortaya çıkar" dedi.

Sinabung yanardağından lav akmaya başladı!

Endonezya'da faaliyete geçen Sinabung yanardağında yeni patlamalar meydana geldi. Üç haftadır kül püskürten yanardağ lav akıtmaya başladı. Bölgede yaşayan köylüler büyük korku içinde olduklarını aktarıyor.

Halkalı'da gümrük sahasında yangın!

Küçükçekmece'deki Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki bir antrepoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların olduğu yangına itfaiyenin yanısıra söndürme helikopteri de müdahale ediyor.

donetsk patlamaları Haberi

donetsk patlamaları

Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk kentinde büyük bir patlama oldu. Patlamanın, kentteki bir kimya fabrikasında meydana geldiği açıklandı.


Donetsk Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Donetsk'te öğlen saatlerinde büyük bir patlama olduğu, ilk belirlemelere göre söz konusu patlamanın kentteki bir kimya fabrikasından kaynaklandığı bildirildi.


Kent genelinde duyulan patlama nedeniyle birçok evin camlarının kırıldığı, bazı evlerde hasar oluştuğu belirtildi. Görgü tanıkları, çok güçlü patlama nedeniyle kentteki Shakhtar Donetsk futbol kulübünün stadı Donbas Arena'nın camlarının da kırıldığını söyledi.Konuya ilişkin hükümet ve ayrılıkçılardan herhangi bir açıklama yapılmazken, patlama sonrasında çıkan yangının neden olduğu duman kentin her tarafından görüldü.


Yerel kaynaklar, patlamanın meydana geldiği kimyevi madde fabrikasında ayrılıkçılara ait silah deposunun bulunduğunu, patlamanın depoya mermi isabet etmesi nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini ileri...