18 / 05 / 2024

Dönsa Tekstil yozgat osb

Dönsa Tekstil yozgat osb

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

DSİ 6 ilde arazi toplulaştırması yapacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Sivas, Yozgat, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş ve Niğde'de arazi toplulaştırması yapacağını açıkladı. 

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Batıpiramit Dış Ticaret Yapı ve İnşaat Malzemeleri Tekstil Gıda Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Germ Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Germ Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Stor İnşaat Otomotiv Tekstil Hırdavat Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stor İnşaat Otomotiv Tekstil Hırdavat Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Horoz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Gizef İnşaat Elektrik Plastik Bilişim Tekstil İç ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizef İnşaat Elektrik Plastik Bilişim Tekstil İç ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi Züleyha Çetinkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Apakhan İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Apakhan İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kazım Apakhan tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yozgat kentsel dönüşümle şekilleniyor!

Yozgat eski Sanayi Sitesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm ile birlikte TOKİ konutları yükselip, bölgedeki değişim görülmeye başlandı.

Yozgat Boğazlıyan TOKİ'de konut teslim dönemi başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan TOKİ'de konut teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor, proje 285 adet konuttan meydana geliyor.

Zrn Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zrn Yapı İnşaat Mobilya Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi dün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetinkaya tarafından kuruldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dönsa Tekstil yozgat osb Haberi

Dönsa Tekstil yozgat osb

İstanbul’da dev tesislerde çorap üretimi yapan ve kendi alanında Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, 20 bin metrekare arsa üzerinde ilk etapta 10 bin metrekare kapalı alan inşaatına başlayan firma çalışmalarına hız verdi. İnşaatının yüzde 50'si tamamlanan tesiste Eylül ayı ile birlikte üretime başlanacak. İlk etapta 300 kişiye iş kapısı olacak firmada ilerleyen yıllarda kapasiteyi artırarak 700 kişiye istihdam sağlamak planlanıyor.

Yozgat OSB yatırımcı için cazip

Yozgat’a yatırım yapmaları konusunda Yozgat Organize Sanayi Bölgesinin teşvik ve imkânlarının önemli etken olduğunu söyleyen firma yetkilisi Özcan Babayiğit, “İstanbul’da üretime devam eden ve şuanda 300 kişinin çalıştığı bir tesisimiz var. Sürekli kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor....