30 / 04 / 2024

Dönüşüm Dünyası iletişim

Dönüşüm Dünyası iletişim

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Bingöl'de kentsel dönüşüm projesi bir seçim daha görecek!

CHP Belediye Başkan Adayı Vahdettin Uzunyayla, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için Belediyenin İller Bankasından talep ettiği 57 milyon TL’lik kredi talebinin iptal edilmesiyle ilgili konuştu.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Çevre ve Şehircilik'ten kentsel dönüşüm hattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Kayseri'nin vizyonu: Planlı gelişim, estetik dönüşüm!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, uluslararası cazibe merkezi olmayı hedefleri doğrultusunda vizyonlarını 'planlı gelişim, estetik dönüşüm, fonksiyonel değişim' başlıkları ile oluşturduklarını söyledi.

Dönüşüm Dünyası iletişim Haberi

Dönüşüm Dünyası iletişim

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Can Nural tarafından kuruldu.

Dönüşüm Dünyası Geri Dönüşüm Hize Limited Şirketi konusu:
1- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı, 2- Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak, ve bunları yan mamul veya yan sanayi...