15 / 05 / 2024

 Dora 1453 İnşaat iletişim

 Dora 1453 İnşaat iletişim

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Zeray Dora Hill 2 projesi Kocaeli'nin Kandıra yolu üzerinde Çayırköy'de inşa ediliyor. Zeray İnşaat imzasıyla yükselen projede ön talep süreci başladı. 

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pruva Dora İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Erman Yıldız tarafından kuruldu.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray Dora Hill basın toplantısı 1 Haziran'da!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Dora Hill 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Cihan Özkan ve Caner Şahin ortaklığında kuruldu.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Gyd Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şeker tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

 Dora 1453 İnşaat iletişim Haberi

 Dora 1453 İnşaat iletişim

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç NAKLİYE Kara yolu ile şehirler arası yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç vb. OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs...