05 / 05 / 2024

Dorad Energy israil doğalgaz santrali

Dorad Energy israil doğalgaz santrali

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zrary tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Günaydın tarafından kuruldu.

Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge Turkcell Pasaj'da indirimde! İşte 16 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Turkcell Pasaj Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge ürününe 500 TL'lik indirim yaptı. İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Informed Energy Proje İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Informed Energy Proje İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Admış tarafından kuruldu.

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi açıldı! 

Aj Energy.Llc Merkezi Amerika İstanbul Merkez Şubesi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Şimşek tarafından kuruldu. 

Maystro Energy Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maystro Energy Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ulaş tarafından kuruldu.

Maicon Energy Elektrik Elektronik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maicon Energy Elektrik Elektronik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Demirel tarafından kuruldu...

Energy Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Energy Mühendislik Enerji Verimliliği Danışmanlık Elektromek Site Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Alke Environment Und Energy Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fensa Energy İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fensa Energy İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile M.Abdul Rahman Baalbakı tarafından kuruldu. 

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Energy Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Dindar tarafından kuruldu. 

Dorad Energy israil doğalgaz santrali Haberi

Dorad Energy israil doğalgaz santrali


Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


16.04.2014 tarihinde yaptığımız KAP açıklamasına istinaden, Şirketimizin %25 oranında iştiraki olan Dorad Energy Limited Şirketi'nin Ashkelon, İsrail'de inşa ettiği 840 MW kurulu güce sahip kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansı alınmış olup, santralin önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlaması beklenmektedir. Konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile...