12 / 05 / 2024

Dörtyaka istanbul nerede

Dörtyaka istanbul nerede

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Ödül İstanbul nerede?

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki proje nerede yer alıyor?

Misal İstanbul nerede?

Misal İstanbul projesi örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Peki Misal İstanbul nerede inşa ediliyor?

Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 dükkandan meydana geliyor. Peki Avangart İstanbul nerede? İşte lokasyonu!

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Residence'de fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen proje 17 blok halinde yükseliyor. Peki Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Beylikdüzü Vira İstanbul nerede?

Ödemelere göre 30 aya varan vadelendirme sağlanan proje Gül Proje tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul nerede?

Beyazhane İstanbul nerede?

Beyazhane İstanbul Residence'de nakitte yüzde 7 indirim uygulanıyor. 2017 yılı içerisinde teslim edilecek projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beyazhane İstanbul nerede?

Yoo İstanbul nerede?

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 22 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede toplam 120 daire yer alıyor. Peki Yoo İstanbul nerede?

Dörtyaka istanbul nerede Haberi

Dörtyaka istanbul nerede

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat'ın Esenler'de inşa ettiği Dört Yaka, yatırımcısına ve bölgeye değer katmaya hazırlanıyor. Projede içerisinde 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlık otoparkı yer alıyor.

Her dairede bulunan klimaları, bloklara özel su depoları, hidroforları ve jeneratörleri ile DörtYaka projesi, site sakinlerine özel bir yaşam alanı sunuyor. Proje sahip olduğu 250 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile de araç sahiplerine güvenli bir alan vadediyor.

Toplamda 95 daire, 45 ticari ünitenin bulunduğu projede, aktif yaşam ve ticaret dünyası bir araya geliyor. Yedi farklı daire tipi alternatifi sayesinde her zevke uygun yaşam tarzını seçme imkanı sunan DörtYaka, peyzaj alanları ile de doğanın en güzel renklerini hayata katıyor. Geniş bir proje alanına sahip olan DörtYaka, sakinlerine özel bir yaşam alanı...