28 / 04 / 2024

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.



Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat'ın Esenler'de inşa ettiği Dört Yaka, yatırımcısına ve bölgeye değer katmaya hazırlanıyor. Projede içerisinde 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlık otoparkı yer alıyor.

Her dairede bulunan klimaları, bloklara özel su depoları, hidroforları ve jeneratörleri ile DörtYaka projesi, site sakinlerine özel bir yaşam alanı sunuyor. Proje sahip olduğu 250 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile de araç sahiplerine güvenli bir alan vadediyor.

 Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Toplamda 95 daire, 45 ticari ünitenin bulunduğu projede, aktif yaşam ve ticaret dünyası bir araya geliyor. Yedi farklı daire tipi alternatifi sayesinde her zevke uygun yaşam tarzını seçme imkanı sunan DörtYaka, peyzaj alanları ile de doğanın en güzel renklerini hayata katıyor. Geniş bir proje alanına sahip olan DörtYaka, sakinlerine özel bir yaşam alanı sunuyor.

 Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Lokasyon olarak da avantajlı bir konumda bulunan proje;  havalimanına, otogara, köprülere, TEM otoyoluna ve metroya ulaşım kolaylığı sayesinde hayatın merkezinde yer alıyor.

Proje dahilinde son 9 daire için de satış süreci devam ediyor.  Satışa sunulan 2+1 konutların fiyatları 700 bin lira 900 bin lira arasında değişiyor.  Daire teslimleri ise Eylül 2021 olarak planlanıyor. Projeden ev almak isteyen vatandaşlar, banka kredisinden yararlanarak 120 aya varan  taksit fırsatından yararlanabiliyor. Banka kredisinden yararlanmak istemeyen vatandaşlar için firma dahilinde 24 ay taksit fırsatı sunuluyor.  

 

https://www.dortyaka.com/


Geri Dön