13 / 05 / 2024

dörtyaka istanbul  daire fiyatları

dörtyaka istanbul  daire fiyatları

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Yeni inşaatlarda frene basıldı: Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısı 1.4 milyondan 520 bine düştü!

TÜİK tarafından açıklanan daire bazında alınan ruhsat sayısı rakamlarında büyük bir düşüş yaşandı. Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısının 1.4 milyon adetlerden 520 bine kadar düştüğü belirlendi. Peki sektör nasıl hareketlenir?  

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Ödül İstanbul kat planları!

Ödül İstanbul kat planları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Özyurtlar İnşaat tarafından yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Özyurtlar Ödül İstanbul 2017 fiyat listesi!

Özyurtlar Ödül İstanbul 2017 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede 2 bin 683 konut ve 102 ticari ünite bulunuyor. 

Ödül İstanbul fırsatları için son hafta! 219 bin TL'ye 1+1!

Ödül İstanbul projesinde sunulan fırsatlar bu hafta sona eriyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Özyurtlar Ödül İstanbul güncel daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul fiyatları güncel liste!

Özyurtlar Ödül İstanbul fiyatları güncel liste 219 bin TL'den başlıyor. Ödül İstanbul Evleri'nde daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar Ödül İstanbul 60 ay vade imkanı!

Özyurtlar Ödül İstanbul'da 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 2019 yılında teslim edilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor.

Ödül İstanbul kampanyalı ödeme ayrıcalıkları!

Ödül İstanbul kampanyalı ödeme ayrıcalıkları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor.

Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Proje 2 bin 683 daireden oluşuyor.

Ödül İstanbul'da yüzde 5 peşinat fırsatı!

Ödül İstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü Esenyurt bölgesinde Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan projede 36 ay sıfır faiz imkanı da sunuluyor...

dörtyaka istanbul  daire fiyatları Haberi

dörtyaka istanbul  daire fiyatları

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat'ın Esenler'de inşa ettiği Dört Yaka, yatırımcısına ve bölgeye değer katmaya hazırlanıyor. Projede içerisinde 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlık otoparkı yer alıyor.

Her dairede bulunan klimaları, bloklara özel su depoları, hidroforları ve jeneratörleri ile DörtYaka projesi, site sakinlerine özel bir yaşam alanı sunuyor. Proje sahip olduğu 250 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile de araç sahiplerine güvenli bir alan vadediyor.

Toplamda 95 daire, 45 ticari ünitenin bulunduğu projede, aktif yaşam ve ticaret dünyası bir araya geliyor. Yedi farklı daire tipi alternatifi sayesinde her zevke uygun yaşam tarzını seçme imkanı sunan DörtYaka, peyzaj alanları ile de doğanın en güzel renklerini hayata katıyor. Geniş bir proje alanına sahip olan DörtYaka, sakinlerine özel bir yaşam alanı...