15 / 05 / 2024

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Dörtyön tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selin Yeşil ve Ümit Kalaycı ortaklığında kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Beş Büyük Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Imran Sıdık Sumar ve Lyubomir V. Kırılov ortaklığında kuruldu.

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nüans Emlak Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Guardian Group Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran M Khosravı ve Nahıd Khoswavı ortaklığında kuruldu.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Altay Örki ve Hayri Rıfat Baraner ortaklığında kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi adres  Haberi

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Dörtyön tarafından kuruldu.

Dörtyön Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ : Gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlemlerini yapmak. Gayrimenkul alım-satım ve kiralama işlemlerine aracılık hizmetleri yapmak ve bu aracılık faaliyetlerinden dolayı komisyon gelirleri elde etmek. MÜHENDİSLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ : Her türlü proje çizimi, mühendislik hizmetleri vermek. Yönetim, satış ve pazarlama, finansal ve her türlü teknik konularda danışmanlık hizmetleri vermek. şirket içi kalite yönetim sistemlerinin kurulması ile ilgili süreçlerde danışmanlık hizmetleri vermek. her türlü belgelendirme işlemlerinin yapılması konusunda danışmanlık hizmetleri vermek. Lojistik, satınalma, satış vb konularda danışmanlık hizmetleri vermek. OYUNCAK VE KIRTASİYE : Her türlü oyuncak, hobi malzemeleri ve kırtasiye malzemelerinin alımı ve satışını yapmak. MAKINE ILE ILGILI...