03 / 05 / 2024

Dorukan 2020 Metal İnşaat adres

Dorukan 2020 Metal İnşaat adres

Dorukan 2020 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygır tarafından kuruldu.

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Ayyıldız tarafından kuruldu.

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salt 2020 İnşaat Metal Tekstil Bilişim Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Köse tarafından kuruldu.

2020 Arca İnşaat Malzemeleri Otomotiv Kimya Reklam Metal Limited Şirketi kuruldu!

2020 Arca İnşaat Malzemeleri Otomotiv Kimya Reklam Metal Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Odabaş tarafından kuruldu.

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnat tarafından kuruldu.

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kün tarafından kuruldu.

2020 Enb İnşaat Tekstil Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2020 Enb İnşaat Tekstil Metal Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Dorukan 2020 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukan 2020 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygır tarafından kuruldu.

Dermisan 2020 Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dermisan 2020 Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Okur tarafından kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı!

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsane İnşaat Hırdavat Metal ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Asena Bıyıkoğlu tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Dorukan 2020 Metal İnşaat adres Haberi

Dorukan 2020 Metal İnşaat adres

Dorukan 2020 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygır tarafından kuruldu.

Dorukan 2020 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Reklam Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL A. Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalardaki diğer toptan ticaret B. Metallerin ve metal cevherlerinin toptan ticareti İNŞAAT A. İkamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı B. İnşaat, nalbur ve hırdavat malzemeleri toptan ticareti ELEKTRİK A. Elektrik tesisatı, sıhhi tesisat ve diğer inşaat tesisatı faaliyetleri B. Elektrikli ev aletleri ve her türlü elektrik malzemeleri toptan ticareti ORMAN A. Ormancılık ürünleri toptan ticareti REKLAM A. Reklamcılık ve piyasa araştırması B. Reklam ajanslarının faaliyetleri C. Çeşitli medya reklamları için alan ve zamanın bir ücret...