02 / 05 / 2024

DOSAB Semt Polikliniği

DOSAB Semt Polikliniği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yaptı. Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı.

Ceyhan'da yeni semt sahası çalışmaları sürüyor!

İstiklal Mahallesi Ceyhan Spor Salonu yanındaki boş alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, atıl durumda bulunan bu bölgede semt sahası yapılacağını söyledi.

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Semt belediyeleri finansmanını emlak vergisinden sağlıyor!

CHP Meclis Üyesi Mustafa Reşat Oktay, semt belediyelerinin finansmanının alışverişte ödenen KDV’nin belirli bir oranının belediye bütçesine aktarılması ve emlak vergilerinden sağlandığını belirtti.

Kayseri Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı açıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Esenyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hatay Samandağ'a semt pazarı inşa ediliyor!

Hatay Samandağ ilçesi Atatürk Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarının temel inşaat çalışmalarının başladığı ve iki aylık bir süre içinde bitirileceğinin öngörüldüğü ifade edildi.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Şanlıurfa'da 3 ilçeye semt pazarları yapıyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.

Buca Yenigün Semt Evi'nin inşaatı başladı!

BUCA Belediyesi, Semt Evlerine bir yenisi daha eklemek için harekete geçti. Çamlıkule ve Evka -1 Semt Evleri'nden sonra Yenigün Mahallesi'nde kurulacak Yenigün Semt Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı'nın kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Antalya Muratpaşa'daki semt pazarının temeli atıldı!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Yüreğir Kışla mahallesi DSİ TOKİ'ye semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan semt pazarının özellikle konutlarda ikamet eden memurlar için çok büyük bir kolaylık olacağını söyledi. Kışla Mahallesi DSİ TOKİ Konutları'na yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları hızlandı.

DOSAB Semt Polikliniği Haberi

DOSAB Semt Polikliniği

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, günün her saatinde hizmet verilecek Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezlerinin kurulması için ihale süreçlerinin bu yıl başlatılacağını açıkladı.


Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yapan Müezzinoğlu, AK Parti iktidarı olarak 13 yılda kendilerine düşeni iyi yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Borç ve sorumlulukların iki ayaklı değerlendirilmesi gerektiğini belirten Müezzinoğlu, "Önce birey olarak bize düşeni yapmalıyız sonra da 'yöneticiler de üzerine düşeni yapsın' demeliyiz." ifadelerini kullandı.


Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı. Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri kurulması hazırlıklarına ilişkin bilgi veren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:


"Vatandaşlarımız 'Sabah 08.00, akşam 16.00'dan sonra hemşireyi, hekimi bulamıyoruz' diyordu. Şu anda Güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri sayesinde 7/12 yani haftanın 7 günü 12 saat vatandaşlarımızın yanında olacağız. Hafta sonları gerek obezite, diyabet, sağlıklı beslenme...