20 / 07 / 2024

Döşemealtında yol çalışmaları devam ediyor

Döşemealtında yol çalışmaları devam ediyor

Döşemealtı Belediyesi, bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt yamasını yaparken, imar planlamalarında olmasına karşın bugüne kadar açılamayan yolları açmak için de çalışmalara başladı.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan bina ve arsayı 10 milyon 33 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 45 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Belediye Başkanlığı, Döşemealtı'nda yer alan arsayı 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Döşemealtında yol çalışmaları devam ediyor Haberi

Döşemealtında yol çalışmaları devam ediyor

Döşemealtı'nda yol seferberliği Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yol çalışmaları devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi, bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt yamasını yaparken, imar planlamalarında olmasına karşın bugüne kadar açılamayan yolları açmak için de çalışmalara başladı.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 4 ayrı noktada çalışmalar başladı.  Kuzeykent bölgesinde yolların duble yol konseptine göre planlandığı ve alt yapısı biten yollarda çalışmaların başlayacağı belirtildi. İlçenin yol ağını, planlı ve programlı bir şekilde vatandaşların da talepleri doğrultusunda genişleteceklerini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 4 ayrı nokta da çalışmaların başladığını ayrıca Döşemealtı Sanayi esnafının 1.5 kilometrelik yolunu da asfaltlayacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Genç yaptığı açıklamasında, "Yeni Büyükşehir yasası ile sınırlarımız yaklaşık 3 kat büyüyerek 224 kilometrekareden 701 kilometre kareye çıktı. Beraberinde ihtiyaçlar da önemli oranda arttı....