05 / 05 / 2024

Dr. Özcan Akan

Dr. Özcan Akan

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Türkiye’nin hizmete açılacak 10’uncu şehir hastanesi Bursa Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve beraberindeki heyet hastanede incelemelerde bulundu.

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Karacabey'in yedinci sağlık merkezi açıldı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapımına başlanan yeni sağlık merkezi hizmete açıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, merkezlerin 12 bin nüfusa hizmet edeceğini söyledi.

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Bursa Cerrahi Merkezi'nin yüzde 43'ü tamamlandı!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, bölgesel nitelikte hizmet verecek olan Yüksek İhtisas Kardiyovasküler Cerrahi Merkezi'nin inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

İstanbul'un silüeti vakıf eserlerinden oluşuyor!

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan, İstanbul silüetinde yer alan birçok yapının vakıf eseri olduğunu, bu eserler çıkarıldığında, geriye İstanbul diye bir şeyin kalmayacağını söyledi.

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde son durum!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Bursa Şehir Hastanesi inşaat için gün sayıyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Şehir Hastanesi için ilgili firmanın proje çizimi sürecini tamamlamaya çalıştığını, projeler tamamlandıktan sonra ruhsat aşamasına gelineceğini ve en kısa zamanda da inşaata başlayacaklarını bildirdi.

Bursa Şehir Hastanesi 2017'de açılacak!

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Şehir Hastanesi projesinin Bursa dışında çevre illere de hizmet vereceğini ve hastanenin 2017 yılında faaliyete gireceğini söyledi.

Mehmet Özcan: Keşan'da yeni imar planı için çalışılacak!

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan'ın gündeminde bulunan Huzurevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi için ayrılan 40 dönümlük alanda yapılacağı söylenen imar çalışması hakkında bilgi verdi.

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk iklim değişikliği paneline katılacak!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlenecek. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Dr. Mustafa Öztürk de katılacak..

Ülkü Özcan kimdir?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Beyaz Çimento ve Özel Ürünler Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ülkü Özcan iş hayatına 1999'da başladı. İşte özgeçmişi...

Dr. Özcan Akan Haberi

Dr. Özcan Akan

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin açılışına günler kaldı. Hastanenin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. Diğer taraftan da Orhangazi'nin İstanbul'a yakınlığı, geçiş yolları üzerinde bulunması ve hızlı büyümesi nedeniyle bu bölgenin daha büyük bir hastaneye ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle Orhangazi'ye modern ve çağdaş bir hastane yapıldı" dedi. Hastanenin temelinin yaklaşık 2 yıl önce atıldığını dile getiren Dr. Akan, "İnşaatın yüzde 98'lik kısmının tamamlandı. Modern mimarisiyle Orhangazili vatandaşlarımıza hizmet edecek hastanemizin geçici kabulü yapıldı. Kaba ve ince inşaat çalışmaları sona erdi. Yüksek teknolojiyledeprem yönetmeliklerine uygun olarak inşa edildi" diye...