07 / 05 / 2024

Dragos Tekel arazisi nerede

Dragos Tekel arazisi nerede

Kartal Dragos' ta yer alan ve mülkiyeti Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü' ne kayıtlı Kartal Tekel arazisi özelleştirildi. Dragos Tekel arazisi özelleştirme kararı bugünkü resmi gazetede yayınlandı...

Oyak Dragos Maltepe iletişim!

Oyak Dragos Konutları İstanbul Maltepe'de Omsan Lojistik arazisi üzerinde yükselecek. Oyak İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e ve dubleks konutlara yer veriliyor...

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın en değerli kamu arazisi görücüye çıkacak!

2007 yılında Maliye Bakanlığı, Anadolu Yakası'nın en değerli arazisi olarak nitelendirilen Maltepe Dragos Sahil Yolu'ndaki 36 bin 129 metrekarelik Adalar manzaralı arazi, 84 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılacakmış.

Dragos'ta talanın önü açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası Dragos'ta talanın önü açıldı. Hükümet, İstanbul Anadolu yakasında sahildeki en değerli araziler arasında gösterilen Kartal Dragos'ta bulunan TEKEL alanındaki İmar planlarını iptal etti.

Torunlar Beykoz Paşabahçe Tekel Fabrikası arsasında projeye hazırlanıyor!

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe'deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı.

Torunlar, Beykoz Paşabahçe'deki Tekel fabrikası arazisinde inşaata hazırlanıyor!

Mecidiyeköy’de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe’deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı...

Antalya Tekel arazisi satışı ÖYK kararı ile onaylandı!

Antalya'da özelleştirme kapsamında olan.eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararıyla onaylandı. Sevda Mesci, 'Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir' dedi.

Antalya Muratpaşa Tekel arazisi 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı!

Özelleştirme kapsamındaki Muratpaşa Yüksekalan Mahallesi'ndeki eski Tekel arazisine Ka Tasarım İnşaat ve Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 7 milyon 964 bin 943 dolara satıldı...

Balıkesir'deki Tekel arazisi Tarım ve Hayvancılık Ürünleri Entegre Tesis Alanı oluyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunanTekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, Balıkesir İli, Sındırgı İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 605 ada, 1 no.lu parselin imar planı değişikliğini onayladı.

Antalya Muratpaşa'daki Tekel arazisi satılıyor!

Mevlana kavşağına 50 metre mesafedeki Eski Tekel binası ve alam 3.kez ihaleye çıkıyor. Başbakanlık Özelleştirme İdaresine ait arazinin bu kez satılması ve içinde AVM yapılacağı tahmin ediliyor.

Dragos Tekel arazisi özelleştirildi!

Kartal Dragos' ta yer alan ve mülkiyeti Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü' ne kayıtlı Kartal Tekel arazisi özelleştirildi. Dragos Tekel arazisi özelleştirme kararı bugünkü resmi gazetede yayınlandı...

Dragos Konakları'nda 3+1'ler 855 bin TL'den başlıyor!

Türk Kızılayı'nın İstanbul Kartal'daki arazisi üzerinde Kiptaş tarafından yapılan Dragos Konakları'nda hayat başladı. Projede 3+1'den 5+1 dublekse kadar çeşitli daire seçenekleri sunuluyor.

Dragos Tekel arazisi nerede Haberi

Dragos Tekel arazisi nerede

14 Aralık 2013  CUMARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28851


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih          : 9/12/2013


Karar No  : 2013/189


Konu         : İmar Planı.


Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 20/6/2013 tarih ve 5473 sayılı yazısına istinaden;


1- Kurulumuzun 5/2/2001 tarih ve 2001/06 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Gayrimenkul A.Ş.) adına kayıtlı, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi, Dragos Mevkii, 25.878,64 m2 yüzölçümlü, 2222 ada 226 no.lu parsele yönelik ‘Park Alanı’ ve 2222 ada 228 no.lu parsele yönelik ‘Konut+Ticaret Alanı (Taks:0,20-0,40; Kaks:l,50)’ kararı getirilmesine ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planının onaylanmasına,


2- Onaylanan imar planlarının Resmî Gazete’de yayımlanmasını...