10 / 05 / 2024

drakula kemik

drakula kemik

Ünlü Drakula romanının geçtiği İngiltere St. Mary Kilisesi'nin yağan yağmur sonucunda altından kemikler çıktı...

Çalışma Bakanından müjdeli haber! 90 TL’ydi, 750 TL’ye çıktı! Bu parayı hemen alın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "GSS’lere SGK tarafından ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırılarak, kemik içi implantta her implant için 90 TL yerine 750 TL'ye çıkarıldı" dedi.

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Erciyes Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi 2020'de açılıyor!

Geçen yıl temelleri atılan yeni ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2020 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Kit-Vak'ın ikinci konuk evinde sona gelindi!

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİT-VAK) Başkanı Ramazan Soncul, Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığında inşa edilen ikinci hasta konuk evi yakında tamamlanacak.

Avrasya Tüneli'den günlük 30 bin araç geçmeli!

Yapı Merkezi'nin Kurucusu ve Avrasya Tüneli projesinin müteahhidi Ersin Arıoğlu, tünelden bir ayda günlük geçişin 25 bin araca ulaştığını söyledi. Arıoğlu, “Günlük 30 bin kemik müşterimiz olması ilk hedefimiz'' dedi.

Mersin Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Türkiye’nin ilk açılacak Mersin Şehir Hastanesi’nde son rötuşların yapıldığını belirten Mersin İl sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, hastanenin en geç bu yıl sonunda ya da 2017 yılı başında tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

İzmir Behçet Uz Hastanesi'ne kemik iliği merkezi geliyor!

Hastalıklarından kurtulmak için kemik iliği nakli olmayı bekleyen minik hastaların sıra beklemesini önlemek isteyen Bakanlık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kurulmasını kararlaştırdı.

Yeditepe Üniversitesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi açıldı!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Buket Erer Del Castello, kemik iliği nakli yaptığı 11 yaşındaki Emre Çakmak ve ailesiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında merkez hakkında bilgi verdi.

Tokat Kalesi'nin surları restore edilecek!

Korku filmlerinde işlenen Kont Drakula karakterine ilham verdiği bilinen Eflak Voyvodası III. Vlad'ın esir tutulduğu rivayet edilen Tokat Kalesi'nin surları restore edilecek.

Mehmet Kemik: Bartın'daki konutlarda talep daralması var!

Milletvekili genel seçimlerinin ortaya çıkardığı belirsizlik ve hükümetin hali hazırda kurulamamış olması inşaat sektörünü de vurdu. Yaz döneminde hareketli olması gereken sektörde büyük bir durgunluk yaşanıyor.

drakula kemik Haberi

drakula kemik

İngiltere'nin Whitby kentinde, Drakula'nın geçtiği kilisenin yağan yağmurlar nedeniyle altı oyuldu. St. Mary Kilisesi ve bahçesinde toprak kaymasının ortaya çıkardığı kemikler çevredeki insanları oldukça şaşırttı. Yetkililer Drakula'nın kemiklerini eksiksiz toplamaya çalışıyor. St. Mary Kilisesi papazı Davit Simith, mezarlığın 100 yıldan fazla kapalı olduğunu ifade...