07 / 05 / 2024

Dream Life yeni proje

Dream Life yeni proje

İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Alemdağ’da orman ile içiçe 4 dönüm arsa satın aldıklarını belirterek burada ‘Dream Life’ adını verdikleri 84 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi...

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Nova Life için düğmeye basıldı! Ankara'ya 2 bin 263 konutluk yeni proje geliyor!

Nova Life için düğmeye basıldı. 2 bin 263 yeni konutun yer alacağı proje 4 milyar 860 milyon 352 bin 272 TL'ye mal olacak.

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

Forward Life, Fuar Yapı tarafından İstanbul’un kalbi Kağıthane’de yükseliyor. Forward Life'ta yüzde 50 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Forward Life'ta daire fiyatları ne kadar? 

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

Bios Life projesi resmen başlıyor! Halkalı'ya 312 yeni konut geliyor! 

Aytek Gayrimenkul imzası taşıyan Bios Life projesi resmen başlıyor. Halkalı'da hayata geçirilen projede 312 konut ve 7 ticari ünite yer alıyor. 

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Zeray Gazania Life'ta ön satış fırsatı! 709 konutluk yeni proje! 

Zeray Gazania Life projesinde ön satış fırsatı başladı. Zeray İnşaat imzası ile yükselen projede 709 konut yer alıyor. 

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Siber Life 2. etap satışta! Yeni proje!

Siber Yapı tarafından Ayvalık ve Dikili'nin tam arasında yükselen toplam 3 etaptan oluşan Siber Life projesinin 2. etabı satışa çıktı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi! İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 43 bin TL'lik Ağustos 2023 zammı geldi... Peki Combo Life'ın yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Combo Life'ın yeni fiyat listesi...

Dream Life yeni proje Haberi

Dream Life yeni proje

İnt. Avrasya İnşaat ve Reform Yatırım İnşaat, Çekmeköy’de yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.



İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Köprü güzergâhının etki alanına giren Alemdağ’da orman ile içiçe 4 dönüm arsa satın aldıklarını belirterek burada ‘Dream Life’ adını verdikleri 84 konutluk butik bir projeye başlayacaklarını söyledi. Sesli, “Mimari proje ve ruhsat işlemlerinde sona geldik. 20 milyon lira yatırımla hayata geçireceğimiz Dream Life’ı birkaç ay içinde satışa çıkacağız. Projenin, bölgeye artı bir değer katacağına inanıyoruz” dedi.



Sesli, Dream Life’taki daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 4+1 normal ve dubleks daireler şeklinde olacağını söyleyerek, “Teslimleri 2016 yılı sonunda planladığımız projede, metrekare fiyatının ortalama 3 bin lira olmasını öngörüyoruz. Buradan daire alacaklar için en büyük avantaj,...