04 / 05 / 2024

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak iletişim

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak iletişim

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Loyalıty Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nıloofar Pour Hasan tarafından kuruldu.

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Ev Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 binTL sermaye bedeli ile Hesam Aryafar ve Ümit Kaya ortaklığında kuruldu.

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Cevdet Aydın tarafından kuruldu.

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Of Angels Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Şişli'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Melih Altınışık tarafından kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Başar tarafından kuruldu.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decor Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahmar Bahçeli tarafından kuruldu.

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhussein tarafından kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cıty Development Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscıa Merkezi Polonya İstanbul Merkez Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak iletişim Haberi

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak iletişim

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken,ev,apartman,isyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Haseki Sultan Mah.Turgut Özal Millet Cad.Manisa İşh.N.49/18 Fatih