05 / 05 / 2024

Dream wave masaj yatağı

Dream wave masaj yatağı

Cellini Dream Wave modeli, yatak odasında da masaj keyfini yaşamak ve mobilyada farklı dizaynları sevenler için özel olarak tasarland

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Çin'in amiral gemisi olarak adlandırdığı otomobil modeli Türkiye'de! Merakla beklenen Voyah Dream'ın fiyatı belli oldu!

Çin’in otomotiv devlerinden biri olan Dongfeng çatısı altında bulunan Voyah, amiral gemisi olarak adlandırdığı Dream modelinin Türkiye fiyatını resmen duyurdu. 

BİM’de yok satacak indirimler başladı! Pijama takımı 179 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye, tava 115 TL’ye düştü!

BİM’de resmen yeri göğü inletecek indirim kampanyası cuma günü başlıyor. Bu kapsamda, pijama takımı 179 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye, tava 115 TL’ye düşecek. İşte 13 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

BİM’de 6 parça kulplu çay bardağı 125 TL’ye, kızartma tenceresi 135 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye düştü!

BİM, 13 Ekim tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 6 parça kulplu çay bardağı 125 TL’ye, kızartma tenceresi 135 TL’ye, kemerli masaj aleti 449 TL’ye düşecek. İşte 13 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Bodrum'da lahmacun fiyatlarının ardından yeni gündem: 50 dakikalık medikal masaj 14 bin TL

Bir lahmacunun 500 TL'ye satıldığı Bodrum'da zenginlere yönelik teknede medikal masaj hizmeti verilmeye başladı. 50 dakikalık masajın ücretinin 14.000 TL olduğu ve talep yüzünden 3 gün sonraya sıra bulunabildiği bildirildi.

A101’de Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü!

A101’den yine pek çok ürüne indirim geldi. Buna doğrultuda, Arzum çubuk blender 399 TL’ye, Kiwi mini tost makinesi 329 TL’ye, ayak masaj aleti 329 TL’ye düştü. İşte 14 Temmuz Cuma A101 fiyat listesi...

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Property Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Bagherı tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Dream wave masaj yatağı Haberi

Dream wave masaj yatağı

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider firması Cellini, masaj keyfini ve konforu bir arada sunan, yuvarlak tasarımıyla dikkat çeken Dream Wave yatak modeliyle rahat bir uyku özlemi çekenlerin yeni gözdesi olmaya aday. 


Cellini Dream-Wave, masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış üründe bulunan hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.


Cellini Dream Wave’in elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası sistemi ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. Cellini Dream-Wave oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.


İki ayrı yatak ve bazadan oluşan Cellini Dream Wave’de, yatış pozisyonları...