06 / 05 / 2024

DRKEE Consultancy Albaraka Türk

DRKEE Consultancy Albaraka Türk

Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkaran DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme fesh edildi.

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkardı.

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Ev almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat bu kez de Albaraka’dan geldi! 1 milyona kadar destek sağlayan Albaraka, pek çok vatandaşın ev alımında yardımcı oluyor. Albaraka Türk Konut Finansmanı kapsamında sunulan bu destek ayrıca uygun faiz ve vade oranları sunuyor.

Albaraka'dan emekliler hakkında açıklama!

Özel bankalardan emekli promosyonları hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Albaraka'dan da emekli vatandaşlarımız hakkında yeni bir açıklama geldi.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Albaraka'da gençlere özel kampanya! Harcamaların yüzde 50’si iade! 

Bankaların birbirinden özel kampanyaları tam gaz devam ederken Albaraka'da  Gençlere özel Trend Bankacılık’ın birbirinden avantajlı kampanyalarına start verdi. İşte kampanyanın tüm detayları...

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Banka tercihini Albaraka'dan kullananlara iPhone 13, Apple Watch, elektrikli scooter hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar Albaraka mobil uygulamasından ya da internet şubesinden kredi kartı başvurusunu yapana 1 çekiliş hakkı, kartını kampanya döneminde en az 1 kez kullanana ise ekstra 1 tane çekiliş hakkı verilecek.

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zafar Consultancy Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Göçer ve Shoaıb Zafar ortaklığında kuruldu.

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sns Consultancy Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Aytuğ M.Ahme Syed tarafından kuruldu.

DRKEE Consultancy Albaraka Türk Haberi

DRKEE Consultancy Albaraka Türk

Albaraka Türk ve DRKEE Consultancy & Danışmanlık arasında yapılan gayrimenkul satış sözleşmesi fesh edildi. Albaraka Türk konuyla ilgili açıklama yaptı.

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, Albaraka Türk Bankası'nın gayrimenkul portföyünü cazip kredi fırsatıyla ve yüzde 0.99 kar payı imkanıyla satışa çıkarmıştı. 

2015 yılından bu yana ayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren DRKEE Consultancy & Danışmanlık ve Albaraka Türk arasında yapılan sözleşme ise fesh edildi.

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla...