27 / 04 / 2024

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Ev almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat bu kez de Albaraka’dan geldi! 1 milyona kadar destek sağlayan Albaraka, pek çok vatandaşın ev alımında yardımcı oluyor. Albaraka Türk Konut Finansmanı kapsamında sunulan bu destek ayrıca uygun faiz ve vade oranları sunuyor.



Albaraka Türk Konut Finansmanı, ev sahibi olamayanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Katılım bankacılığı ilke ve kurallarına uygun bir biçimde geniş kapsamlı finansman seçenekleri sunan bu kampanya, 120 aya kadar uzanan taksit imkanıyla dilediğiniz evi bir çırpıda satın almanızı mümkün kılıyor. İşte Albaraka Bank’ın belirli vade ve faiz oranlarıyla sunduğu ev alım desteği hakkında tüm detaylar haberimizde…

120 aya varan vadelerle taksitlendirme fırsatı

Yeni bir ev almak, günümüz piyasasında çoğu vatandaş için zorlayıcı olabilir ve pek çok kişiyi uygun konut finansmanı peşinde koşturabilir. Ancak Albaraka Türk çok kısa süre önce bu soruna fırsat niteliğinde bir çözüm sundu. Konut kredisi kapsamında 1 milyon TL destek sağlayarak faiz ve vade oranlarıyla da dikkat çekti.

Albaraka Türk Konut Finansmanı 120 aya varan vadelerle taksit fırsatları sunuyor. Ayrıca bu konut alım amacıyla yapılan kampanyaya katılım da oldukça kolay. Eğer 18 yaşını doldurmuş bir birey iseniz, nüfus cüzdanınız, gelir durumunuzu belirten evraklar, maaş bordrosu veya iş yeri onaylı net maaş tutarınızı belirten belgeler gibi gerekli dokümanlarınızla birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Değerleme süreci, profesyonellik ve yasal mevzuatlara uygunluğu güvence altına almak adına, Albaraka Türk'ün anlaşma sağladığı SPK lisanslı kuruluşlar eliyle yürütülüyor. titiz değerlendirmede ekspertiz değeri, konutun durumu ve enerji sınıfı gibi çeşitli faktörler göz önünde bulundurulmaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön