27 / 04 / 2024

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 



Ekonomik koşulların zorlaşması gayrimenkul piyasalarını da derinden etkiledi. Kirada olan ve yeni bir ev alma hayali artık vatandaşlar için imkansıza dönüştü. Ancak bu hayali gerçekleştirme adımı Albaraka’dan geldi. Tam 1 milyon değerinde sunduğu konut kredisiyle ev almak isteyenlere bir fırsat sundu. Uygun ve esnek taksitlendirme planıyla ödemelerin uzun vadede gerçekleşmesi mümkündür. İşte Albaraka Türk Konut Finansmanı tarafından sunulan konut kredisiyle ilgili detaylar haberimizde… 

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Albaraka Türk Konut Finansmanı kredi detayları 

Albaraka Türk Konut Finansmanı kredisine başvurmak basit süreçlerden oluşmaktadır. 18 yaşını dolduran bireylerin gerekli belgeleri temin edip teslim etmesi durumunda başvuru işlemleri gerçekleşmektedir. Başvuru için gerekli belgelerin nüfus cüzdanı, maaş bordrosu ve gelir belgesi olduğu bilinmektedir. Ayrıca satın alınmak istenen evin tapu senedinin kopyasını da bulundurmak gerekmektedir. SPK lisanslı kuruluşlarla iş birliği içinde olan Albaraka, bu başvuru işlemlerini güvenli ve profesyonel şekilde gerçekleştirmektedir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön