24 / 07 / 2024

DRS Ofis finans merkezi

DRS Ofis finans merkezi

DRS Ofis, çalışan bireylerin ofis alışkanlıklarını ve ofislerin mekansal nitelikleri göz önünde bulunduran çağdaş bir tasarım anlayışıyla, Ümraniye ve Ataşehir arasında gelişmekte olan finans merkezi bölgesinde inşa ediliyor.

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Halk GYO İFM ofis kulelerinin değeri belli oldu!

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bünyesinde inşası süren "Halk Ofis Kuleleri"nin KDV dahil toplam satış değeri 2 milyar 825 milyon 26 bin 200 TL olarak belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi’nde kiralamalar başladı!

Mimarisinde Cumhurbaşkanlığı tarafından değişikliğe gidilen İstanbul Finans Merkezi projesinin yeni yüzü yayınlandı. Hazırlanan internet sitesinde ofis, ve alışveriş merkezi için kiralama sürecinin başladığı, başvuruların alındığı belirtildi.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

İFM Halk GYO ofis kuleleri 2020 yıl değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi "Halk Ofis Kuleleri"ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İFM'deki Vakıflar Bankası ofis üniteleri 427 milyon TL'ye satıldı!

Tamamlandığında dünyaya örnek olması planlanan İstanbul Finans Merkezi projesi içerisinde yer alan T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri 427 milyon 18 bin 300 TL'ye Türkiye Vakıflar Bankası'na satıldı.

Cumhurbaşkanlığı Katar’da ofis açtı!

Katar, Avrupa’daki İslami finans ihtiyacını karşılamak amacoyla İstanbul Finans Merkezi’ni kullanacak. Cumhurbaşkanlığı, altyapı çalışmaları için Katar Finans Merkezi’nde bir ofis açtı.

Halk GYO Halk Ofis Kuleleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında inşaat süreci devam eden "Halk Ofis Kuleleri"nin 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye ofis aldı! İmzalar atıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ndeki 22 bin 900 metrekare büyüklüğündeki ofis alanının Vakıflar Bankası'na toplam 299 milyon 990 bin TL+KDV bedelle satışının gerçekleştirilmesine ilişkin sözleşme imzalandı...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

DRS Ofis finans merkezi Haberi

DRS Ofis finans merkezi

 Mimar Serter Karataban’ın kurucusu olduğu TeamFores Mimarlık tarafından tasarlanan DRS Ofis, çalışanların sosyal paylaşım alternatiflerini mekansal alışkanlıklar üzerinden yeniden kurgulamaya olanak tanıyan modern bir planlama anlayışına sahip. Masa bazlı çalışma sisteminden çok, paylaşıma yönelik ekip çalışması yapılanmasına uygun ofis çözümleri sunan DRS Ofis’te değişen ofis sistemleri sorgulanarak sosyal fonksiyonların şekillenmesine ve gelişmesine olanak tanınmış.

TEM otoyolunun Anadolu-Avrupa yönünde ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne bağlantı yolunun hemen yanı başında yer alan ve toplam 20.210 m² inşaat alanına sahip olan DRS Ofis’in, tasarımıyla çevresine değer katması ve çevresinin dönüşmesine olanak sağlaması hedeflenmiş. Zemin kat ile birlikte 16 katlı tek bir bloktan meydana gelen ofis yapısının katları, farklı firmalar tarafından kullanılabileceği öngörüsüyle, bağımsız ofis birimleri olarak tasarlanmış. Bu bağlamda, çalışma mekanları ile düşeydeki...