29 / 04 / 2024

dubai  bodrum Restaurantı

dubai  bodrum Restaurantı

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Nikki Beach Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı!

Mıamı, Saint Tropez, Marakeş, Ibiza, Monte Carlo ve Dubai gibi pek çok şehirde hizmet veren dünyaca ünlü yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini Bodrum’da açtı.

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Bodrum'da saray mimarisiyle yaptırdığı lüks otel, yerli yabancı jet sosyetenin yeni uğrak yeri oldu. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olması ise dikkat çekti!

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.

Bodrum'da X Beach Restaurant açıldı!

JÜPİTER Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen X Beach Restaurant, bu yaz Yalıkavak 'ta hizmet verecek.

dubai  bodrum Restaurantı Haberi

dubai  bodrum Restaurantı

Dubai Şeyhi Muhammed bin Rashid Al Maktum'un oğlu Hamdan Bin Mohammed, Bodrum'a hayran kaldığını söylemişti. Bu nedenle Bodrum'a hayran kalan Dubai'deki şeyhler için özel mekan açıldı. 

Takvim'de yer alan habere göre, Jumeirah Lake Towers'ta açılan Bodrum Restaurant'a ilgi oldukça fazla. Mekanda  Adana Kebap 100 liradan satılıyor. Dubai'nin en önemli noktasında yer alan Jumeirah Lake Towers'ta sadece Dubai'de yaşayan şeyhler değil, İngiliz ve Almanlar da büyük ilgi gösteriyor.Duubai'de yaşayanların olumlu açıklamaları nedeniyle açılan Bodrum Restaurant'ın yeni şubelerinin açılacağı belirtildi.

RAKI 400 TL
HAYDARi 50 TL
EZME 48 TL