06 / 05 / 2024

Dubai International Gayrimenkul Fuarı

Dubai International Gayrimenkul Fuarı

Bu yıl Dokuzuncusu düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı’nda geri sayım başladı

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salespro İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Konstantın Stafeev tarafından kuruldu.

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tameer International Gayrimenkul Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Bıju Chandran ve Frederic N. Randrıamora ortaklığında kuruldu.

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baga İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Nermin Kaya tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sahara International Gayrimenkul Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Niyazi Güneş tarafından kuruldu.

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Rmk İnternational Gayrimenkul Ticaret Ve Denizcilik Limited Şirketi Üsküdar'da Avas Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited tarafından kuruldu.

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abs İnternational Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bayraktar tarafından kuruldu.

Dubai'de gayrimenkul fiyatları arttı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dubai'deki gayrimenkul sektörünü ve fiyatları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dubai bölgesel merkez olurken İstanbul neden olamadı?' başlıklı yazısı...

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Potomac International Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Ben Modo tarafından  kuruldu.

Dubai International Gayrimenkul Fuarı Haberi

Dubai International Gayrimenkul Fuarı

Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve Dubai Dış Ticaret Bakanlığı’nın himayelerinde gerçekleşecek fuar her yıl 100 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ve 20 bin civarında profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor.   


International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor. 


Dubai’de, Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı (IPS)’nin ilki 2005 yılında gerçekleştirildi. IPS zaman içerisinde ziyaretçiler, yatırımcılar ve katılımcılar açısından başarılı bir yükseliş grafiği çizince, daha iyi yatırım ağı ve daha büyük müşteri grubu oluşturmak amacıyla 2011 yılında Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) ile birleşerek güçlü bir yatırım stratejisi ve gelişimi...