02 / 05 / 2024

Dubai ofis inşaatı

Dubai ofis inşaatı

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti. Ofislerin, Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Land İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Alshkh Hassan ve Emad Alshıkh Hassan ortaklığında kuruldu. 

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Dubai ofis inşaatı Haberi

Dubai ofis inşaatı

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti.


Söz konusu ofislerin, Körfez’in turizm ve iş merkezi olarak görülen Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.


Açılışını Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid el Maktum’un yaptığı ofis prototipi, 250 metrekare genişliğe sahip. Yapımında 6 metrelik bir yazıcının kullanıldığı belirtilen ofis prototipinin, şimdiye kadar bu tip yazıcılarla üretilen en büyük nesne olduğu iddia ediliyor. 


Hükümet yektilileri, bunun, dünyada üç boyutlu yazıcıdan çıkarılan ilk bina olduğunu vurgularken, “Tam anlamıyla bir bina olmasa bile tamamen fonksiyonel bir ofis olarak kullanılmaya hazır” ifadesini kullandılar. Yetkililer, bunun bir başlangıç olduğunu da belirterek “İnanıyoruz ki, gerisi gelecek. Dünya değişiyor” dedi.


Yaklaşık 17...