25 / 08 / 2024

Dubai South 2017

Dubai South 2017

İstanbul Barosu'na üye Avukat Özgür Kaya, uzun yıllardır Körfez Bölgesi’nde çalışmalarını yürütüyor.

Dubai'de konut yatırımcısına vatandaşlık anlatıldı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de gerçekleşti. 26 ülkeden 300 firma bu fuarda buluştu. Türkiye’den 14 şirketin katıldığı fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de destek verdi.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Türk projeleri Dubai’de boy gösterdi!

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

100 milyar dolarlık Dubai South’ta Türkler de olacak!

İstanbul Barosu'na üye Avukat Özgür Kaya, uzun yıllardır Körfez Bölgesi’nde çalışmalarını yürütüyor.

Tahincioğlu basın toplantısı 11 Eylül'de Dubai'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2017’de 11 Eylül 2017 Pazartesi günü sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Delta Dubai Tower 2017 güncel fiyatları!

Delta İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Delta Dubai Tower projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Dubai Mag 5 Dubai South 2019'da tamamlanacak!

Mag Property Development imzasıyla inşa edilen ‘Mag 5 Dubai South’ konut projesi tanıtıldı. Projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dubai South 2017 Haberi

Dubai South 2017

Dubai’deki şirketi Kaya International’ın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ortağı ise Dubai Emiri Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un kuzeni Sheikh Suhail Bin Khalifa Bin Saeed Al Maktoum...


Dünya Gazetesi'nin haberine göre Av. Özgür Kaya, her ne kadar bölgede100 milyar dolarlık Dubai South’ta Türkler de olacak.


Siyasi gerilim olsa da ekonomik bağların daha güçlü olduğunu düşünüyor. Kaya, “Türkiye bölgedeki siyasi gerilimin çözümünde çok önemli bir aktör. Geçmişte Türkiye’ye milyarlarca dolarlık yatırımlar yaptılar. En önemli konut projelerinden birkaç daire değil kuleleri aldılar.


Güçlü ailelerin güçlü yatırımları var. Kolay kolay vazgeçilecek bir pazar değil Türkiye. Ama buzdolabına bırakılan milyon dolarlık yatırım görüşmeleri oldu. Örneğin iki gıda devinin 450 milyon dolarlık satın alma görüşmeleri Katar’daki gerilimin ortaya çıktığı gün askıya alındı. Daha birçok proje var. Siyasi gerilim...