10 / 05 / 2024

dubai sualtı villa fiyatları

dubai sualtı villa fiyatları

Dubai'deki "The World Islands Project" isimli dünya şeklindeki yapay adaların bir kısmına en alt katı su altında kalan üç katlı villalar inşa ediliyor. Projede fiyatlar 3 milyon 500 TL'den başlıyor!

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Cem Habib Dubai'den 48 milyon TL'ye havuzlu villa aldı!

İngiltere'de yaşayan Türk finansçı Cem Habib, İngiliz eşi için Dubai’den 48 milyon TL’ye havuzlu villa aldı.

Dubai'de yarısı deniz altında villa projesi!

Ortadoğu'nun en turistik emirliği Dubai'de dünyada bir ilke imza atılacak emlak projesi hayata geçiyor. Bölgede yarısı denizin altında, diğer yarısı denizin üstünde olan villalar inşa edilecek. Villaların her biri 11 milyon 680 bin TL'den satılacak.

Dubai Towers Esenyurt iletişim!

Dubai Towers Esenyurt iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen Dubai Towers Esenyurt projesinde 1.153 daire, 38 dükkan ve 11 villa olacak...

Dubai Towers İstanbul!

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers İstanbul projesi 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alandan oluşuyor.

Esenyurt Delta Dubai Towers Mart'ta satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Dubai Towers Mart'ta satışa çıkıyor. Projede 1.153 adet konut, 11 adet villa ve 38 adet ticari alan birim yer alıyor.

Dubai'deki sualtı villaları 1 milyon 360 bin dolardan satılıyor!

Dubai'de hayata geçirilen The Heart Of Europe projesinin bir parçasını oluşturan sualtı villaları kapışılıyor. 1 milyon 360 bin dolardan satışa sunulan sualtı villaları için çok talep var...

Dubai Rezidans'ta satılık 1+1!

Esenyurt'ta hayata geçecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Mart-Nisan aylarında başlayacak. PRojede toplam 1153 daire ve 11 villa yer alacak. Proje'de satılık 1+1 fiyatları ne kadar?

Delta Dubai Rezidans ne zaman teslim?

Yapımına 2 ay sonra başlanması planlanan Delta Dubai Rezidans projesi 1153 konut, 11 villa ve 38 ofisten meydana gelecek. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Dubai Rezidans fiyat!

Dubai Rezidans başlangıç fiyatları belli oldu. Esenyurt'ta hayata geçmesi planlanan projede 1153 konut ve 11 villa yer alacak. Dubai Rezidans fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Esenyurt Dubai Rezidans telefon!

Delta İnşaat Dubai Rezindans'ı Esenyurt'ta hayata geçirmeyi planlıyor. Dubai Rezidans'ta 1153 konutun yanı sıra 11 villa ve 38 ticari ünite yer alacak. Esenyurt Dubai Rezidans telefon numarası haberimizde bulunuyor...

Esenyurt Delta Dubai Rezidans daire fiyatları!

Dubai Rezidans projesinde 1153 daire, 11 villa ve 68 ofis bulunuyor. Proje Delta İnşaat güvencesiyle hayata geçiyor.Projede yer alan daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Emaar Square AVM'de sualtı hayvanat bahçesi de yer alacak!

EMAAR Türkiye'nin Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, İstanbul'da yapımı süren projeleriyle ilgili bilgi verdi. AVM'de eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi yer alacak...

dubai sualtı villa fiyatları Haberi

dubai sualtı villa fiyatları

Dubai'deki "The World Islands Project" isimli dünya şeklindeki yapay adaların bir kısmına en alt katı su altında kalan üç katlı villalar inşa ediliyor. Her biri 1700 metrekare alana sahip olan 42 villa, 2017'ye kadar tamamlanacak ve 3 milyon 500 bin liradan satılan villaların su altında kalan kısmı yatak odası olarak kullanılacak.