21 / 05 / 2024

Dubai toptan ticaret şehri kaç metrekare aLan üzerine kuruluyor

Dubai toptan ticaret şehri kaç metrekare aLan üzerine kuruluyor

BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

İSTOÇ'taki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, İstanbul Toptan Ticaret Depolama ve Küçük Sanayi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Yerli Toptan Perakende Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yerli Toptan Perakende Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Fırat Yeşil, İbrahim Yerli ve Muhammet Ferit Yerli ortaklığında kuruldu.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Öznerler İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznerler İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Özner tarafından kuruldu.

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Esat Eldem tarafından kuruldu.

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Çanak tarafından kuruldu.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, İstanbul'da Temmuz ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 0,44, toptan fiyatlar yüzde 1,45 arttı.

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

İtalya'da, 2. aşamaya geçişle beraber inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörlerinde, fabrikalarda 4 milyonu aşkın çalışan işbaşı yaptı.

Dubai toptan ticaret şehri kaç metrekare aLan üzerine kuruluyor Haberi

Dubai toptan ticaret şehri kaç metrekare aLan üzerine kuruluyor

 Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin kurulacağı bildirildi. 


BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti. 


Maktum, 30 milyar dirhem (yaklaşık 8,17 milyar dolar) maliyetli şehrin 51 milyon metrekare üzerine kurulacağını ifade ederek, buranın 4 kıtayla bağlantıda olacağını kaydetti.


Dünya toptan ticaret sektörünün 4,3 trilyon dolar olduğunu belirten Maktum, Dubai'nin stratejik konumu ve gerekli altyapısı sayesinde bu rakamdan daha büyük pay almayı hedeflediklerini...