30 / 04 / 2024

Düfa Boya renkleri

Düfa Boya renkleri

Boyanın ustası Düfa, düzenlediği eğitim seminerleri ile Türkiye çapında 10 bini aşkın ustayla bir araya geldi. Düfa, yeni tesisinde AB standartlarına uygun kalitesiyle üretilen boyalarını ve yeniliklerini ustalarla paylaştı.

Düfa Boya 2015’in moda renklerini tanıttı!

Düfa Boya, cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekanlar enerjinizi yüksek tutarak yaşam kalitenizin artmasına yardımcı oluyor. Yeni yılın moda renkleri de sizleri farklı ve cesur olmaya davet ediyor.

Düfa Boya ile evlerde 2014 trendi kolayca yakalanabiliyor!

Her yıl değişen dekorasyon trendleri bu yıl da renkli, hareketli, zaman zaman geçmiş yıllara uzanan nostaljik uygulamalarla bize alternatifler sunuyor. Düfa Boya ile evlerde 2014 trendi kolayca yakalanabiliyor...

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hozaıfa Matbaacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile H.Saeed Fatoh Abdelhady tarafından kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Alrıfaı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrıfaı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Al Rıfaı tarafından kuruldu.

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

5s Dış Ticaret Boya Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Dursun tarafından kuruldu. 

Kentsel dönüşüm boya üretimini artırdı!

Aydın İnşaat ve Gemsa Boya Kurucu Ortağı Nihat Dizman, inşaat sektöründeki gelişmelerin boya üretim değerlerini artırdığını belirtti. Dizman, ''Kentsel Dönüşüm projelerinin bizim sektörümüze pozitif etkisi oldukça büyük'' diye konuştu.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Ankara'daki Devlet Opera ve Balesi Binası TBMM'de!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ankara'da bulunan Devlet Opera ve Balesi Binası'nın dış cephe boya ve onarımının yapılmasına ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne alınan piyanolara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

MKB Çatı Sistemleri İnşaat Elektrostatik Boya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKB Çatı Sistemleri İnşaat Elektrostatik Boya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Umut Enes Bakırcı ve Başar Emrullah Bakırcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Silivri, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Düfa Boya renkleri Haberi

Düfa Boya renkleri

Boyanın ustası Düfa, düzenlediği eğitim seminerleri ile Türkiye çapında 10 bini aşkın ustayla bir araya geldi. Yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılında devreye alan Düfa, yeni tesisinde AB standartlarına uygun kalitesiyle üretilen boyalarını ve yeniliklerini ustalarla paylaştı.


Bu yıl 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımıyla kapasitesini ve pazar payını artıran Düfa, Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak 22 noktada gerçekleştirdiği 33 eğitim semineriyle boyacı ustalarını bilgilendirdi. Düfa seminerlerine katılan boyanın ustaları sektördeki yenilikler, ürün uygulamaları ve Düfa boyanın yeni ürünleri hakkında detaylı eğitim alırken, iş güvenliği ve sağlığı konularında da bilinçlendirildi.


Düfa Boya’nın 21. yüzyılın ürünü olarak lanse edilen iç cephe boyası Düfa Zeolit ve birçok yeniliğinin ilk kez tanıtıldığı eğitim seminerinde, sahip...