02 / 10 / 2024

dükkan yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

dükkan yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

Karma emlak projelerinde teslime hazır hale gelen ticari üniteler satışa çıktı. Her projede farklı alternatiflerde dükkan bulunuyor. Ancak uzmanlar akıllı dükkan yatırımı için 5 önemli püf noktaya dikkat çekiyor

RE/MAX Türkiye’den dükkân yatırımı yapmak isteyenler için faydalı öneriler!

Yüksek kira getirisi sunan dükkânlar yatırımcıların ilgi odağı. Dükkân yatırımı yaparken birçok önemli noktaya da dikkat etmek gerekiyor. RE/MAX Türkiye dükkân yatırımı yaparken doğru karar vermeye yardımcı olacak bazı öneriler sunuyor...

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımları 10 senede 16 kat arttı!

Yurt içinde yerleşik kişilerin yurt dışındaki doğrudan yatırımları ocak-temmuz arasında 3 milyar 401 milyon dolar oldu. Türklerin 2014 yılından 2024 yılına kadar 16 kat artan yurt dışı gayrimenkul yatırımı, bu yıl 1 milyar 470 milyon dolara ulaştı.

Arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? İşte arsa yatımında öne çıkan trendler

Emlakjet, 2024 yılı Haziran ayı emlak verilerini bir raporuna göre  2023 yılında başlayan arsa talebi, gayrimenkul alımında yaşanan zorluklar ve ekonomik koşullar nedeniyle hızla artmaya devam ediyor. Peki arsa yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Kimler, nereden, nasıl arsa alıyor? 

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Gayrimenkul fonlarıyla ilgili düzenleme konut satışlarını azaltır, yurt dışına yatırımı artırır

Gayrimenkul yatırım fonlarının, gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılıyor. Ekonomist Nejat Özonay, konut sektörüne çözüm olarak sunulan yeni uygulamanın projeleri yavaşlatacağını ve satışları azaltacağını söyledi.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

dükkan yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli Haberi

dükkan yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli

Yük­sek ki­ra ge­ti­ri­si su­nan dük­kan­lar ya­tı­rım­cı­la­rın il­gi oda­ğı ha­li­ne gel­di. An­cak ti­ca­ri üni­te ya­tı­rı­mı ya­par­ken bir­çok önem­li nok­ta­ya dik­kat et­mek ge­re­ki­yor.


Da­ha hız­lı amor­ti eder

Re/Max Tür­ki­ye Pa­zar­la­ma ve Ope­ras­yon Di­rek­tö­rü Gök­han Ka­ra­han, ti­ca­ri gay­ri­men­kul ya­tı­rı­mı­nın, hem ki­ra ge­ti­ri­si sun­ma­sı hem ko­nu­ta gö­re ken­di­ni da­ha kı­sa sü­re­de amor­ti et­me­si ne­de­niy­le avan­taj­lı ol­du­ğu­nu söy­lü­yor.


1.Lokasyon çok önemli

Ti­ca­ri bir gay­ri­men­kul alır­ken dik­kat edi­le­cek en önem­li un­sur­lar lo­kas­yon. Bu ne­den­le alı­na­cak dük­ka­nın ge­li­şen ve rant alan bir böl­ge­de ol­ma­sı, nü­fu­su­nun yo­ğun ve ya­ya yo­lu üze­rin­de bu­lun­ma­sı ter­cih edil­me­li.


2.Park imkanına dikkat

Ya­tı­rım ya­pı­la­cak ye­rin, ko­lay eri­şi­le­bi­lir, önün­de kı­sa sü­re­li park im­ka­nı­nın ol­ma­sı gi­bi ko­şul­lar göz önün­de bu­lun­du­rul­ma­lı.


3.Cephe geniş olmalı

Dük­kân­da çok faz­la sa­yı­da ko­lo­nun yer al­ma­sı ya da cep­he­si­nin in­ce ve dar ol­ma­sı kul­la­nım ra­hat­lı­ğı­nı en­gel­li­yor. Re­alty World...