02 / 05 / 2024

Dulkadiroğlu toki başvuruları

Dulkadiroğlu toki başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Türkoğlu TOKİ başvuruları 2017!

Türkoğlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 55 adet konut için başvurular bugün sona eriyor. Projede minimum taksit tutarı 661 TL, maksimum taksit tutarı ise 1.190 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu AGG başvuruları!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu AGG başvuruları bugün başlıyor. 2+1 şeklinde 64 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları!

Edirne Süloğlu Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 1 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları ne zaman?

Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Süloğlu 78 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet standart konut mevcut hali ile açık Satışa sunuluyor. Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Edirne Süloğlu altgelir başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu altgelir başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 21 adet daire altgelire özel satışta.

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği Edirne Süloğlu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru tarihi!

TOKİ Süloğlu 2016 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 78 konutluk Edirne Süloğlu projesinde yer alan 21 adet konut alt gelir grubu için satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Süloğlu 2016 başvuruları....

Dulkadiroğlu toki başvuruları Haberi

Dulkadiroğlu toki başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde toplam 15 adet konut yer alıyor. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı  TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2021 projesi için son başvuru tarihi 27 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkan TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 150 bin 779 TL, en yüksek konut bedeli 167 bin 347 TL olarak belirlendi.

Dulkadiroğlu TOKİ projesinden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutlar için ödenecek peşinat tutarları 30 bin 155 TL ile 33 bin 469 TL arasında değişiyor.